ОБОРУДВАНЕ PIAGGIO PORTER

Малък, компактен, многофункционален: Piaggio Porter е идеалният автомобил за специалисти, майстори, монтажници и техници по поддръжката, които трябва да бързат от единия до другия край на града, за да извършват различни намеси и ремонтни дейности. Превозното средство е създадено през 1992 г. от Piaggio в сътрудничество с Daihatsu и има голямото предимство, че въпреки ограничените си размери може да помести голямо количество стока и материали. Дълъг 3370 mm, широк 1395 mm, висок 1870, микрованът Porter има 3 кубични метра място за товарене, които може да се оползотворят отлично благодарение на оборудването Syncro, специално разработено, за да се адаптира към този висок и тесен модел – с идеален контур за удобно придвижване в старите части на градовете с малки улички, както и в най-тесните градски части. Този микрован се предлага с различни двигатели и в различни версии, включително със задвижване на 4-те колела и с товароносимост до 1 120 кг. Съществуват и модели Porter с електрическа система, както и пътнически версии.

1_Модули за съхранение във ван, поставени в Piaggio Porter в Пловдив2_Оборудване на специални автомобили: Piaggio Porter3_Piaggio Porter, трансформиран във ван – сервиз от Syncro България

В магазина и монтажния център на Syncro System Bulgaria в Пловдив може да намерите всички компоненти за оборудване на товарния отсек на Porter. Syncro произвежда и продава облицовки, направени „по мярка“, като и подови и странични панели за предпазване на стените и предлага значителен избор на обзавеждане за Porter: стелажи и рафтове за подреденост и удобно вземане на инструменти и уреди, шкафове и чекмеджета за смислено и сигурно съхранение на дребни части и компоненти, както и всички аксесоари за ванове Syncro System.

1_Piaggio Porter с оборудване2_Оборудване за ванове с модули с чекмеджета и аксесоари в микробус Porter в Пловдив3_Мобилна работилница във ван Piaggio Porter

Благодарение на изключителната степен на модулност на системата Syncro, може да оборудвате изключително изгодно и практично своя Piaggio Porter, който по този начин ще изглежда винаги безупречно подреден и функционален. Всеки уред намира мястото си в товарното отделение, оборудвано с продуктите на Syncro и задната част на всеки микрован от тази марка може да предложи комфорт като на истински мобилен сервиз.

Желаете ли повече информация?
СВЪРЖИ СЕ С НАС