Оборудване за Mercedes Vito, Citan и Sprinter

Vito officina mobile a Torino grazie a Syncro System

Оборудване за VITO

Sprinter allestiti da Syncro a Trofarello (To)

Оборудване за SPRINTER

arredi per Citan Mercedes a Torino

Оборудване за CITAN

Закупили сте си ван Mercedes Vito, Sprinter или Citan? Направили сте първата стъпка, но за да достигнете максимума на работния му капацитет трябва да го оборудвате? Чрез представителството си в Пловдив (България) Syncro System може да предложи решение точно за Вас: с умерена инвестиция и изключително кратък престой на автомобила в сервиза, може да поверите лекотоварния си автомобил Mercedes в опитните ръце на техниците от Syncro, и да си го получите обратно трансформиран в мобилна работилница, окомплектована с всичко необходимо за компетентно извършване за всяка дейност извън обичайния си сервиз или работилница.

Ако сте избрали Vito Mercedes, вероятно сте били привлечени от съчетанието на неголеми размери и добри работни характеристики: въпреки че не говорим за много голям ван, товарният отсек е удобен и просторен – качество, което комбинирано с мощността на двигателите (до 258 коня), превръща Vito в особено подходящ автомобил за много майстори и специалисти, които се нуждаят от достатъчно пространство за стоката и инструментите си в товарния сектор и от удобно управление на автомобила и на дълги разстояния.

Ако сте закупили Sprinter, сте предпочели ван с до 2550 кг товарен капацитет и максимална вместимост от 17 кубични метра. При всички версии (с възможност за избор между четири дължини и три различни височини), каросерията на товарния отсек е подходяща за различни комбинации на оборудване.

Ако сте се насочили към Citan, то вероятно имате нужда от ван основно за градско ползване, с удобен, но компактен товарен отсек. Поискайте от филиала на Syncro System в Пловдив проект, специално изработен „по мярка“ за Вашия микробус Mercedes: подови панели, облицовки и обшивки, оборудване (куфарчета, стойки за менгеме, колички), мебели (чекмеджета, стелажи, скринове, шкафове, плотове) и аксесоари ще бъдат комбинирани от експертите ни с цел оборудването да отговаря на изискванията Ви, като се адаптира перфектно към Вашия ван Vito, Sprinter или Citan! 

Желаете ли повече информация?
СВЪРЖИ СЕ С НАС