Оборудване Iveco Daily 2014

Произвеждан от Iveco още от 1978 г., Daily е един от автомобилите, които написаха историята на лекотоварните автомобили. И до днес, стигнал до третата си серия, този модел се предпочита от много професионалисти, работещи в движение, поради добрата му здравина и товароносимост и изключителната му многофункционалност. Daily от друга страна е единственият ван с тези размери, чиято рама е с надлъжни греди: характеристика, която придава солидност на микробуса, въпреки че влошава функционалността му на пътя и височината на товарната рампа. Този ван се предлага и с открит подвижен или фиксиран товарен отсек, във версия с платнище, с хладилно оборудване, за пътнически превоз и като кемпер, но моделът “товарен фургон с вътрешна ламаринена обшивка” е най-търсеният от технически специалисти и предприемачи, които може да избират между три различни междуколесни разстояния и четири различни дължини на товарния отсек. Ванът може да достигне полезен обем от цели 17,2 кубични метра, като съществуват версии и с 5 200 кг и 7 000 кг обща маса, които позволяват товароносимост до 4 140 кг. Така че лесно може да си представим, че във вътрешността на товарния сектор на Daily има много място за всякакъв вид оборудване на Syncro System. Модулите и компонентите, произвеждани от нашата италианска фирма, действително може да трансформират товарния отсек на Iveco Daily 2014 в добре организирана работилница, окомплектована с всичко необходимо.

Обшивки за Iveco Daily

1_Вътрешни обшивки за DAILY 20142_Подов панел от ламинирана дървесина за Daily 20143_Вътрешни стенни панели за DAILY 2014 в Пловдив

В специализирания сервиз на Syncro System в Пловдив, България техниците може да монтират странични защитни панели и здрави подови панели, конструирани специално за Daily 2014. В действителност като всички други лекотоварни автомобили, и автомобилите Iveco не са лишени от риска от повреди и драскотини по вътрешната страна на каросерията. В центъра за оборудване в Пловдив се предлагат и защитни панели за врати, покрития за прегради и капаци за арката на колелото. Материалите може да са различни – от боядисана стомана или алуминий за страничните панели, до шперплат от устойчива на влага дървесина със смола или алуминиева рифелова ламарина за подовите панели.

Daily Iveco, оборудван от Syncro Bulgaria

1_Daily с оборудване Syncro Ultra2_Daily със затворени рафтове с вратичка Syncro Ultra3_Daily с работен плот и метални или прозрачни чекмеджета Syncro Ultra4_Daily с оборудване Ultra, гледано от страничната врата05_Daily con sistema di bloccaggio con barra e cinghia06_Inverter per furgone a bordo di Daily7_Превключвател във ван Daily, оборудван отSyncro8_Работен плот в Daily

Предвид обширното му товарно отделение, Daily Iveco е идеална основа за оборудване на работилница „на колела“ с окомплектована система Syncro Ultra с мебели и секции, в които да се съхраняват инструментите и материалите, както и със специално оборудвани същински работни пространства. По-горе виждаме един ван Daily, чиито три стени са оборудвани. От лявата страна са поставени серия отделения – отчасти отворени и отчасти затворени с вратички: това са стелажни рафтове с нехлъзгаща се подложка и метални разделители и табли за куфарчета с инструменти. Един обемист шкаф осигурява идеалното място за съхранение на работни дрехи, каски, обувки и всичко друго, което желаете да оставите подредено и защитено от недискретни погледи, благодарение на ключалката от предната страна. Характерно за дясната стена е наличието на дървен работен плот със специално покритие с мраморен ефект, серия метални чекмеджета и много чекмеджета от прозрачна пластмаса. Върху разделителната преграда в дъното е фиксирана релса, към която да се закачват коланите за укрепване и подсигуряване на материала, складиран в товарното отделение.

Платформи за товарене и товарни греди за Daily

1_стойка за стълби върху Daily 2014 в Пловдив2_багажник с товарни греди върху Daily 20143_рампа за Daily 2014.jpg

За модела Daily 2014, Syncro System предлага и доста обширна гама от товарни скари и надлъжни релси за поставяне на стълби на покрива на автомобила, както и богат асортимент товарни рампи и платформи за безопасно и лесно товарене и разтоварване на материали и оборудване от товарното отделение.

Желаете ли повече информация?
СВЪРЖИ СЕ С НАС