ОБОРУДВАНЕ НА АВТОМОБИЛИ NISSAN

През последното десетилетие автомобилопроизводителят Nissan стана част от фирмена група Renault: първият плод на тази промяна беше лансирането на пазара на Nissan Primastar през 2001 г. - среден по размер ван, с големина, сходна на Trafic и Vivaro на Opel; силата на японската марка беше използвана стратегически, за да се даде тласък на един автомобил, който точно десет години след пускането му на пазара остава с високи продажби благодарение на характерната си модерна форма и обширния и удобен товарен отсек. 

Удобството в случая означава гъвкавост и многофункционалност на възможното оборудване: фирма Vision Guard, която е представител на Syncro System в Пловдив, България, разбира добре това и има опит в проектирането и монтажа на оборудване, състоящо се от облицовки и обшивки, рафтове, шкафове, скринове, различни модули и персонализирани приспособления за Nissan Primastar.

a Torino allestimenti per Nissan NV200

Оборудване за Nissan NV200

Allestimenti per NV400 a Torino

Оборудване за Nissan NV400


Allestimenti per furgone Nissan Primastar a Torino

Оборудване за Nissan Primastar

В рамките на търговската гама на Nissan изпъква един лекотоварен автомобил с по-малки размери: говорим за NV200 – компактен, модерен, изключително лесен за управление, представен за първи път пред публика през 2009 г. и още на следващата година отличен с наградата “van of the year”. NV400 е най-големият от гамата на Nissan: създаден специално за работни цели, той е идеален за пълна трансформация от Syncro. 

И в тези два случая Syncro System може да предложи оборудване (като чекмеджета, стелажи, плотове и шкафове), аксесоари (за вътрешно осветяване на вана, транспортиране на течности и деликатни материали, за почистване и безопасност), както и оборудване за транспортиране върху покрива на автомобила (товарни скари, надлъжни греди за стълби) или за товарене на тежки стоки (товарни рампи), адаптирани към размерите на Nissan NV200, Nissan NV300 и Nissan NV400.

Желаете ли повече информация?
СВЪРЖИ СЕ С НАС