ОБОРУДВАНЕ НА АВТОМОБИЛИ NISSAN

През последното десетилетие автомобилопроизводителят Nissan стана част от фирмена група Renault: първият плод на тази промяна беше лансирането на пазара на Nissan Primastar през 2001 г. - среден по размер ван, с големина, сходна на Trafic и Vivaro на Opel; силата на японската марка беше използвана стратегически, за да се даде тласък на един автомобил, който точно десет години след пускането му на пазара остава с високи продажби благодарение на характерната си модерна форма и обширния и удобен товарен отсек. 

Удобството в случая означава гъвкавост и многофункционалност на възможното оборудване: фирма Vision Guard, която е представител на Syncro System в Пловдив, България, разбира добре това и има опит в проектирането и монтажа на оборудване, състоящо се от облицовки и обшивки, рафтове, шкафове, скринове, различни модули и персонализирани приспособления за Nissan Primastar.

В рамките на търговската гама на Nissan изпъква един лекотоварен автомобил с по-малки размери: говорим за NV200 – компактен, модерен, изключително лесен за управление, представен за първи път пред публика през 2009 г. и още на следващата година отличен с наградата “van of the year”. NV400 е най-големият от гамата на Nissan: създаден специално за работни цели, той е идеален за пълна трансформация от Syncro. 

И в тези два случая Syncro System може да предложи оборудване (като чекмеджета, стелажи, плотове и шкафове), аксесоари (за вътрешно осветяване на вана, транспортиране на течности и деликатни материали, за почистване и безопасност), както и оборудване за транспортиране върху покрива на автомобила (товарни скари, надлъжни греди за стълби) или за товарене на тежки стоки (товарни рампи), адаптирани към размерите на Nissan NV200, Nissan NV250, Nissan NV300 и Nissan NV400.

Желаете ли повече информация?
СВЪРЖИ СЕ С НАС