ОБОРУДВАНЕ ЗА ВАНОВЕ VOLKSWAGEN

Закупили сте си лекотоварен автомобил Volskwagen и желаете да го оборудвате? Ако живеете в България, отправната точка е сервизът на Syncro System в Пловдив, България, чиито служители притежават опита и компетентността, необходими за трансформирането на Caddy (най-компактният ван от линията Volkswagen), Transporter (среден по размер) и най-големия Crafter в мобилна работилница. 

Модулните компоненти за микробуси на Syncro System позволяват използване на чекмеджета, стелажи, рафтове, плотове, и като цяло всякакви елементи за оборудване от Syncro и при трите модела: достатъчно е да се ориентирате към съответната дълбочина, ширина и дължина оборудване, за да може да го адаптирате оптимално към дизайна и размерите на използвания ван Volkswagen

allestimenti per Caddy a Torino

Оборудване за Caddy

allestimenti per veicolo commerciale Volkswagen Transporter

Оборудване за Transporter

Crafter allestito con componenti su misura a Torino da Syncro

Оборудване за Crafter

Ако се нуждаете от защита на каросерията от удари и огънати ламарини, в Пловдив ще откриете облицовки по мярка за Caddy, Transporter и Crafter: за подовия и стенните панели, както и решетки за стъкла и панели за преградата с предния отсек и за вратите. При всякакви други нужди поискайте неангажираща консултация с експертите на Syncro System: всяко оборудване на автомобил Volskwagen изисква от няколко часа до максимум няколко дена престой в сервиза и умерена инвестиция. Резултатът обаче е сигурен!

Желаете ли повече информация?
СВЪРЖИ СЕ С НАС