Оборудване за лекотоварни автомобили Hyundai: H1

Просторен, но не с твърде големи габарити, компактен като миниван и практичен като същински ван. Пуснат за продажба през 1997 г. и подложен на цялостен рестайлинг през 2007 г., ванът H1 на корейския автомобилопроизводител Hyundai отговаря на нуждите на майстори, техници и търговски представители, които се нуждаят от автомобил с голяма вместимост за транспортиране на стока и материали, но които същевременно желаят да се движат удобно в населените места. Решението, достигнало до нас от Далечния Изток, е средно по размери и леко превозно средство, което се предлага както във версия миниван за превоз на хора, така и с каросерия тип фургон за товарни цели и което може да се допълва перфектно с оборудване от Syncro System. Размерите и техническите характеристики на този ван (4,3 кубически метра пространство в товарното отделение и полезна товароносимост от 987 кг) позволяват трансформиране на H1 в пътуваща работилница - перфектно оборудвана и отлично организирана. В сервиза на фирма Syncro System в Пловдив, специализиран в създаването на мобилни сервизи и в обзавеждането на лекотоварни автомобили, се предлага специална линия модули за H1 Hyundai: облицовки, защитни плоскости, шкафове, чекмеджета, работни плотове и аксесоари, с които може да се измислят винаги различни решения за оборудване, базирани на заявените нужди на собственика на автомобила.

01_стелажи за Hyundai в Пловдив02_Микробус Hyndai, трансформиран в мобилна работилница03_обшивки и аксесоари за Hyundai в България от Syncro

Възможностите са почти безкрайни. В зависимост от изискванията на клиентите може да се проектира цялостно и детайлно оборудване или, както се вижда на изображенията по-горе, да се дадат само частични решения. Във всеки случай е добре винаги да предпазвате вътрешността на каросерията и пода с подходяща облицовка и обшивка. В случая, показан на снимките, виждаме един H1 с товарна рампа, предпазена с дървена плоскост и отново дървени плоскости върху задните врати. От лявата страна е поставен шкаф, окомплектован със стелажи и чекмеджета.

01_пълно оборудване за Hyundai в Пловдив от Syncro02_аксесоари и модули за съхранение за ван Hyundai в Пловдив03_опора за менгеме и скоба за преносими кутии за Hyundai от Syncro България

Като алтернатива може да изберете по-пълно оборудване в стил „работилница“. Серията снимки по-горе показва H1, оборудван като мобилна работилница и от двете страни. Вляво имаме основа със стелажи, и вътре – практични и здрави полипропиленови кутии за уреди и дребни части. От едната страна на тази основа е фиксирана поставка за ролка хартия. ОТ другата страна пък са монтирани модули, които включват чекмеджета и изтегляеми скоби за кутии и куфари и редица пластмасови кутии, както и практична изваждаема стойка за менгеме и държач за кабели. Отстрани на десния шкаф е поместено куфарче за първа помощ.

Желаете ли повече информация?
СВЪРЖИ СЕ С НАС