Готови ли сте за Syncro Ultra?

Ако това е първият Ви досег до система Syncro, то това е точният момент. Оборудването за ванове никога не е било толкова ефективно, колкото след въвеждането на система Ultra през 2018 год.! Вече сте имали възможност да оцените предимствата на оборудването от Syncro System? Подгответе се за нещо повече: със Syncro Ultra имате още по-голям избор, получавате повече ефективност, както и повече гъвкавост при комбиниране на модулите… На външен вид система Ultra се разпознава по отворите върху страниците: именно тези отвори, намиращи се на еднакви разстояния един от друг в трите измерения, осигуряват почти безкрайното увеличение на възможностите за оборудване.

01_Оборудване със сгъваема опора за менгеме02_Сгъваема опора за менгеме с вградена поставка03_Контейнери Euronorm за ванове

Защо да изберете оборудване Syncro

Причините да си поръчате оборудване Syncro са многобройни! Основните? Ето ги:

  1. спестяване на време (по наши изчисления по 30 минути дневно: това е времето, което бихте изгубили, за да търсите материали и инструменти в хаоса на необорудвания ван)
  2. спестяване на средства (ако е вярно, че времето е пари, с оборудване Syncro спестявате поне 3000 евро годишно като неизгубено време. Но това е само едната страна: при спестяването трябва да изчислите и парите, които няма да похарчите, защото ванът няма да се повреди и няма да имате нужда от тенекеджийски услуги, няма да губите материали и да трябва да ги купувате повторно излишно и т.н. …)
  3. по-подредено: ванът е действително подреден, само ако всяко нещо е на мястото си в специалните контейнери!
  4. по-ефективна работа: повече ред означава повече време, посветено на работата, повече бързина и ефикасност на операциите
  5. повече професионализъм: ако клиентът види подреден ван и забележи, че сте винаги перфектно оборудвани, ще оцени професионализма Ви по-високо!
  6. по-добър външен вид на автомобила: оборудваният ван е подреден и чист.
  7. по-голяма дълготрайност на автомобила: благодарение на поставянето на протектори по каросерията, ламарините на вана не се повреждат и автомобилът остава по-дълго в добро състояние.
  8. изисква се изключително кратко време на престой на автомобила: поставянето на модули и обшивки Syncro става бързо, като се извършва в нашите представителства от опитни техници, които извършват дейностите прецизно и и зачистват добре от мустаци всички части.
  9. умерена инвестиция, която се възвръща за изключително кратко време.
  10. компоненти, които не се повреждат, с 3-годишна гаранция.
01_Ван, оборудван със система Syncro Ultra от Syncro Bulgaria02_Отваряне на изваждаема опора за менгеме06_Система за закрепване на куфарчета с инструменти с метална релса и подсигуряващ колан07_Поставка за ролка хартия във ван, оборудван със система Syncro Ultra

Характеристики на продуктите Syncro Ultra

Модулност. Система Syncro винаги е била модулна: благодарение на тази характеристика може да създава персонализирано обзавеждане за всеки ван. Никога няма два еднакво оборудвани вана: всичко се проектира въз основа на конкретните запитвания на всеки клиент и при спазване на размерите и дизайна на използвания модел лекотоварен автомобил. Със Syncro Ultra модулността е още по-очевидна: може да поставяте един или няколко хоризонтални елемента като чекмеджета, стелажи, опора за менгеме и рафтове с пластмасови контейнери във всякакъв ред и на всякакви нива. Единственото ограничение е височината на вътрешните стени на автомобила!

Здравина. Мебелите, аксесоарите и обшивките Syncro са много издръжливи. Произвеждани от високоусстойчива стомана и изключително здрава пластмаса, включително и в прозрачния ѝ вариант, те не са чувствителни на UV-лъчи, не са податливи на промени вследствие на влагата и не се деформират при удар. Syncro Ultra предвижда и допълнителна серия усилвания, които се поставят върху модулите, за да издържат големи натоварвания. Ако едно чекмедже Ultra, което е здраво само по себе си, се усили допълнително, може да издържи цялото обявено натоварване и дори повече без никакви признаци за поддаване!

Олекотеност: различните компоненти са проектирани повторно във версия Syncro Ultra, за да бъдат още по-леки.

Обширна продуктова гама. Каталогът продукти за ванове на Syncro System е обширен и разнообразен, като се разпростира от мебели до аксесоари и багажници за покрив. При Syncro Ultra гамата е допълнително разширена.

Елате в представителството ни Syncro Bulgaria в Пловдив: ще Ви покажем на живо философията на система Syncro Ultra и ще проектираме заедно оборудване, което да е действително персонализирано и съобразено с Вашите конкретни нужди!