СИСТЕМА ЗА ОБОРУДВАНЕ НА ВСЕКИ РАБОТЕН АВТОМОБИЛ

Модулна и секционна: системата на Syncro е подходяща за всякакви ванове и нужди!

Оборудването на ван Fiat Ducato, на Citroen Berlingo,  Renault Kangoo или на който и да е друг модел, който се продава в Европа, е като детска игра за Syncro System – фирмата, специализирана в оборудването на лекотоварни автомобили на модулен принцип.

Какъвто и да е Вашият ван, след като са изслушали нуждите Ви, техниците на Syncro System ще могат да Ви предложат най-добрата комбинация от компоненти за оборудване и вътрешни облицовки, за да гарантират подреденост и безопасност при транспортирането, както и значително спестяване на време и пари в перспектива. 

Облицовайки стени, подове, врати и прозорци със защитните модули на Syncro, може да удължите живота на всеки микробус, като избегнете появата на следи от удари, ръжда и неотстраними дупки, които биха обезценили работния автомобил за кратко време. При умело оборудване на товарния сектор с елементи като чекмеджета, шкафове, плотове, рафтове и различни принадлежности, може да предвидите качеството на резултата на ниво подреденост и спестено време при намиране в точния момент на това, което търсите. Освен това при много модели ванове съществува възможност за избор на определен комплект: различни готови за използване набори от компоненти, специално разработени с оглед на размерите на автомобила и отговарящи на нуждите на мнозинството клиенти. 

Оборудването за интериор и аксесоарите на Syncro се предлагат за всички ванове в продажба в Европа:

Volkswagen CaddyOpel ComboFord ConnectIveco Daily 2014Renault Kangoo, Nissan NV200Piaggio Porter,Volkswagen Transporter, Hyundai H1, Fiat Panda, Ford Custom, Dacia Dokker, Mercedes Citan, Toyota Proace, Ford Courier 2014, Fiat Talento, Nissan NV300.

Ето общ преглед по марки ванове на оборудването, с което Van Equipment Pro може да оборудва автомобила Ви или да го трансформиpа: 

allestimenti Citroen a Torino da Syncro

allestimento per furgoni Peugeot a Torino e dintorni

allestimento per furgoni Fiat a Torino

allestimenti per veicoli commerciali Iveco a Trofarello da Syncro

allestimenti per furgoni Opel a Torino

allestimenti per furgoni Nissan a Trofarello da Syncro

furgoni Ford allestiti da Syncro a Trofarello

allestimenti e rivestimenti per mezzi commerciali Hyundai a Torino

allestimenti e arredi per furgoni Volkswagen a Torino

allestimenti per Mercedes a Torino

allestimenti e coperture per furgoni Renault a Torino e dintorni

allestimenti per van piaggio

allestimenti per furgoni DACIA

allestimenti per furgoni TOYOTA

Желаете ли повече информация?
СВЪРЖИ СЕ С НАС