Разгледайте най-новия НАРЪЧНИК за оборудване на ванове в 46 ТОЧКИ!

Абсолютният приоритет на Syncro System е един: да помага на клиентите си да извлекат най-доброто от лекотоварните си автомобили!

За да постигне приоритетните си цели, фирмата ни прилага най-различни стратегии, като подобряване на обслужването на клиентите, постоянно повишаване на качеството и обогатяване на продуктовата гама, непрекъснато разширяване на мрежата дистрибутори и представители на Syncro, но и създаване на начини за подпомагане на клиента да взема осъзнати и самостоятелни решения. Наръчникът в 46 ТОЧКИ е част от последната спомената категория, защото в едно малко и удобно за ползване издание предоставя полезни указания за избор на правилния ван, оборудването му по начин, който да отговаря максимално на Вашите нужди, и оптимално оползотворяване на възможностите за спестяване, които създава трансформирането на автомобила в мобилна работилница.

Един безплатен наръчник в предпочитания от Вас формат

Предлагаме Ви наръчника безплатно: може да го разлистите тук по-долу:


или, ако предпочитате, може да го изтеглите, за да е винаги на Ваше разположение на компютъра, или евентуално да го разпечатате и разглеждате на хартиен носител.

2022-2-guida-46-punti-ENG2022-2-guidaENGsecondosemestreESEMPIALLESTIMENTI2022-2-guidaENGsecondosemestrePUNTO-36-37

Ето какво ще откриете в наръчника

Наред с другата информация, поместена в НАРЪЧНИКА, специално внимание обръщаме на следните разгледани теми:

  1. Как да се ориентирате сред всички версии на всеки ван, какви са критериите за избор на висок или нисък таван, защо товароносимостта на вана не е просто допълнителна подробност.
  2. Какво означава да предпазите вътрешността на автомобила и защо обшивките на Syncro удължават живота на автомобила и подобряват външния му вид.
  3. Общ преглед на многобройните възможности за оборудване, предлагани от модулната и секционна система на Syncro.
  4. Полезни сведения за възможностите за спестяване, свързани с оборудването: наред с останалото трябва да се спомене фактът, че като губите по-малко време в търсене на инструменти и резервни части, благодарение на подредеността на товарния отсек, ще разполагате с повече часове, в които да се концентрирате върху същинската си работа, като избягвате риска да трябва да закупувате отново материали, защото не може да ги намерите в автомобила си...
  5. Всички координати на дистрибуторите и представителите на Syncro по света, към които може да се обърнете за оборудване на вана си или просто за неангажираща консултация.

Не се колебайте да се възползвате от тази възможност и разгледайте БЕЗПЛАТНО наръчника в 46 точкиза оборудване на ванове! Ако желаете, след това може да дискутирате възможностите директно с експерт-консултантите на съответния дистрибутор или представител за Вашия район!

Желаете ли повече информация?
СВЪРЖИ СЕ С НАС