Talento, трансформиран в мобилна работилница от Syncro - България

За тези от Вас, които са избрали новия Fiat, а именно - Talento, фирма Syncro България предлага специално оборудване, както и облицовки и обшивки за вътрешната част на каросерията, модули за съхранение на части и детайли в товарния сектор, различни аксесоари и системи за превоз на материали върху покрива на автомобила.

Fiat Talento запълва една празнина в продуктовата гама на Fiat Professional: от гледна точка на кубатурата и на дължината този ван се намира между Ducato и Doblò Cargo, като предлага пълноценна алтернатива на Scudo, който по този начин автомобилният производител изважда от производство.

Talento заема централно място в парка на лекотоварни автомобили Fiat: среден по размери ван, който може да се приспособи за много различни приложения, с изключително добра възможност за персонализиране на интериорното му оборудване. Изобщо - превозно средство с хиляди таланти, които може да изрази най-добре само с оборудването от Syncro System!

Преди всичко: идеалната обшивка за Fiat Talento

01_talento fiat с панели Syncro02_Странични панели за Talento от Syncro България 03_Облицовки и стенни панели за Talento Fiat, оборудван от Syncro България

Никога не подценявайте значимостта на превенцията: за да може новият Ви ван да остане непокътнат възможно най-дълго, е задължително да предпазите стените му отвътре чрез подходящи панели. Ако мислим за бързината и хаотичността, задаващи темповете на нормалния работен ден, може добре да разберем, че не е възможно да се избегне рискът някой инструмент да падне на пода на вана, или по време на товаренето нещо да се удари в стените или вратите. Ако ги предпазим превантивно обаче, никой от тези малки инциденти не може да причини сериозни щети на Вашия ван, катопо този начин му осигуряваме по-дълъг експлоатационен живот в добро състояние, а ние спестяваме средства за ремонти в тенекеджийници.

В представителството на Syncro System в Пловдив, България може да намерите цялата гама обшивки за Talento: подови панели от засмолена дървесина или рифелова алуминиева ламарина, капак за разделителната преграда от същите материали, както и панели за стени, врати и за тавана от стоманена, алуминиева ламарина или от пореста пластмаса.

Изберете най-доброто оборудване за Вашия Fiat Talento

Използване на целия, но действително на целия потенциал на Talento? Резултатът е сигурен със специалното оборудване на Syncro System, за което ще се погрижат техниците от филиала в Пловдив.

Talento може да се оборудва цялостно или минималистично, в зависимост от нуждите на клиента. Във всеки случай модулното оборудване на Syncro с възможност за комбиниране предлага най-доброто решение, като се адаптира към дизайна на този ван и към предвидената му бъдеща употреба.

Етап 2: работилница на четири колела във ван Talento

1_ Talento с оборудване Syncro Ultra2_Лява стена на Talento със стелажни рафтове и аксесоари3_Talento с обшивки за каросерията4_Talento със стелажни рафтове Syncro Ultra

На снимките е показано примерно пълно оборудване за Talento, направено от Syncro в България. Оборудването е разположено по двете странични стени, като са използвани 100% от пространството на вана. Виждаме много метални чекмеджета,  един шкаф с ключалка, отворени рафтове и рафтове с горна вратичка, рафтове с пластмасови контейнери и още модули с прозрачни чекмеджета. За да отговаря на дефиницията за подвижна работилница, във вана има и кът за работилница с насмолен дървен работен плот със задържащи кантове, други места за поставяне на инструменти, резервни части и дребни детайли, както и изключително полезната сгъваема опора за менгеме. Зад страничната врата на вана се намира машината компресор с генератор. 

Системи за транспортиране върху покрива на Talento

05_Система за транспортиране върху покрива на Fiat Talento

В Syncro в Пловдив ще намерите напречни товарни греди, носачи за тръби и стойки за стълби за поставяне върху покрива на Fiat Talento: всички тези конструкции са направени от греди Ultrasilent, патентовани от Syncro System за по-спокойно пътуване, без прекомерни шумове и вибрации и със значително намаление на разхода на гориво благодарение на намаленото съпротивление на въздуха.

Желаете ли повече информация?
СВЪРЖИ СЕ С НАС