Оборудване специално за Fiat Doblò в Пловдив (България)

През 2000 г. Fiat Professional пусна на пазара Fiat Doblò: отличен компромис между типичния комфорт на пътническите превозни средства и просторността на миниванове и ванове. В лекотоварната си версия (съществува и във вариант с шест места) този автомобил пожъна отличен успех на пазара – дотолкова, че през 2009 г. Fiat произведе нов напълно обновен Doblò - още по-просторен, функционален и приятен за управление. Тези, които избират Fiat Doblò, за да го използват като мобилна работилница, имат нужда веднага след покупката му да адаптират автомобила отвътре и отвън, така че да отговаря на работните им нужди. Сервизът на Syncro System в Пловдив е специализиран именно в тази сфера, като техниците, които работят там, вече са оборудвали много ванове Doblò.

Облицовки за Doblò

01_ Подов панел от гумирана дървесина за Doblò02_Странични панели от боядисана стомана за Doblò Fiat от Syncro България03_Дъга на калник за Doblò от стомана и дървесина със специално покритие с мраморен ефект

На първите снимки се вижда как специалистите от Syncro System са предпазили вътрешността на Fiat Doblò, поставяйки панели в горната част на стените и подов панел от засмолена дървесина. Последният не само предпазва каросерията от удари, но служи и за оформяне на еднороден под, който иначе е неравен.

Подови панели и панели за стенна облицовка за подвижна работилница във ван Doblò

1_Fiat Doblò с оборудване и протектори Syncro Ultra2_Doblo със стена, оборудвана със система за подсигуряване на товара3_дясна стена на Doblo със система за подсигуряване на куфарчета с инструменти и чекмеджета Syncro ultra4_Разделителна преграда с релса и подсигуряващ колан

Модулите за Doblò, произвеждани и монтирани от Syncro System, предлагат многобройни опции за оборудване и дават възможност на специализираните техници на фирмата да създават за клиентите си персонализирани проекти за подвижна работилница, съобразени с нуждите на ползвателите и изключително практични и функционални.

В случая на вана Doblò, показан на снимките по-горе, е избрано да се постави минимално оборудване върху дясната стена, а върху разделителната преграда и лявата стена са поставени само системи за закрепване, състоящи се от метална релса и колани. Отдясно виждаме няколко рафта за куфарчета с инструменти с три пластмасови куфарчета Galaxy, три метални чекмеджета и два отворени стелажни рафта с неплъзгаща се подложка и разделители. Долу е поставена автоматична система за закрепване на куфарчета с инструменти с храпов механизъм (тресчотка). 

Багажници за Doblò

1_Товарна скара за бус Doblò, оборудван от Syncro Пловдив2_товарна система за покрив за Doblò

Във фирма Syncro System ще откриете и багажници, релси за стълби, товарни рампи и много други аксесоари, които могат да се пригодят за Fiat Doblò: поискайте неангажираща оферта. Оборудването на Fiat Doblò от Syncro System се извършва в кратки срокове и на ниска цена, а представлява значима инвестиция за бъдещето.

Желаете ли повече информация?
СВЪРЖИ СЕ С НАС