Стелажи, подови, странични панели и аксесоари за Fiat Ducato в Пловдив

Тридесет години успех за ван Ducato на Fiat: от лансирането му през 1981 г. до днес са продадени повече от 4 милиона бройки. Един положителен рекорд за Fiat Professional, която с този голям лекотоварен автомобил съумя за отговори на нуждите от транспортиране на стоки и материали на изключително много техници, занаятчии и предприемачи. И при третата версия на Ducato каросерията на товарния отсек е с регулярна форма и се отличава с почти прави стени. Тези детайли позволяват максимално оползотворяване на пространството във всички посоки: в ширина, в дълбочина и във височина.

Облицовки за Ducato 

Единственият проблем, който обаче се среща при всички лекотоварни автомобили, е недостатъчната защита, която производителите осигуряват за оригиналната каросерия: в състоянието, в което се намират в момента на покупката, вътрешните повърхности са подложени на удари и други повреди вследствие на преместването на превозваните материали. В представителството си в Пловдив (България) фирма Syncro System намери решение: облицовки и обшивки за ванове. Става дума за подови и стенни панели, паравани за врати, прозорци, разделителни прегради и капаци за арките на колелата по размер на Ducato.

01_ Дървен подов панел със специално покритие с мраморен ефект за Ducato от Syncro България 02_Панели от предварително боядисана стомана за Fiat Ducato03_Обшивки за Fiat Ducato от Syncro в България

Как да трансформирате Ducato в подвижна работилница

Трите стени на товарния отсек са оборудвани, за да може Ducato да се трансформира в подвижна работилница. Отляво има оборудван работен кът с дървен плот със специално покритие с мраморен ефект и със светодиодна светлина,  метални чекмеджета, различни отворени рафтове  и комбинирана машина генератор с компресор, която гарантира автономността на оператора при всякакви логистични ситуации. 

1_Jumper Ducato Boxer с пълно оборудване на работната зона Syncro ultra2_Работен плот, чекмеджета и комбинирана машина компресор с генератор в Jumper Ducato Boxer3_Окомплектовано менгеме със сгъваема опора в Ducato Jumper Boxer с компоненти Syncro Ultra4_Подвижна работилница във ван Jumper Ducato Boxer6_Непропусклива вана за транспортиране на течности

От дясната страна на товарното отделение е разположена „складовата“ част: обърнете внимание на непропускливия рафт за туби с течности, сгъваемата опора за менгеме и прозрачните пластмасови чекмеджета. 

Сред аксесоарите, допълващи това оборудване, са:  

  • комплект за миене на ръце със сапун
  • поставка за ролка хартия
  • системи за подсигуряване на товарите с релси и колани
  • макара с маркуч

Товарни греди и стойка за стълба за Ducato 

Богат е изборът, видим от продуктовия списък на Syncro System що се отнася до багажници, напречни товарни греди, стойки за стълби за Fiat Ducato, които може да бъдат с един, с два плъзгача, с профили Ultrasilent за намаляване на вибрациите и шума и в стотици различни комбинации.

1_стойка за стълба и носач за тръби върху Ducato, оборудван в Пловдив от Syncro2_багажник - товарни греди за Ducato

При Syncro System в Пловдив (България) ще намерите аксесоари за всички нужди (товарни рампи, работни плотове, скоби за туби, куки, светлини и много други): всичко необходимо за трансформиране на Ducato в напълно оборудвана мобилна работилница.

Желаете ли повече информация?
СВЪРЖИ СЕ С НАС