Решения за оборудване на Fiat Fiorino от фирма Syncro

Това е името на легендарния микрован, който десетилетия наред се движи по пътищата на цяла Европа, но външният му вид, техническите и работните му характеристики са на модерен лекотоварен автомобил. Новият Fiorino Fiat, който е на пазара от 2007 г., има същата платформа като Grande Punto и се отличава с контури, които макар и в по-малка степен напомнят тези на модел Doblò. Товарният отсек е с много прави линии и разполага с две задни врати и опционална странична врата, докато двигателите са бензинов от 1400 куб.см. или дизелов от 1300 куб.см. и с мощност до 75 к.с. Новият Fiorino е категоризиран сред малките лекотоварни автомобили и като всички превозни средства от същия клас, може да бъде оборудван от Syncro System. Модулите и аксесоарите за ванове, които се предлагат в представителството на фирма Syncro в Пловдив (България), позволяват оптимално оползотворяване на пространството в товарния отсек и дават възможност на майстори и техници да организират работата си, избягвайки загуба на време в търсене на хаотично разпръснати материали в автомобила и давайки възможност на специалистите да намират бързо всички инструменти и прибори, необходими за упражняване на дейността им.

Облицовки за Fiorino

01_Fiorino с подов панел с мраморен ефект от Syncro България 02_Панели от предварително боядисана ламарина за Fiorino03_Дъга на калник от поцинкована стомана за Fiorino Fiat

В монтажния център в Пловдив (България) специалистите от фирма Syncro може да оборудват Вашия Fiorino като малка, но функционална пътуваща работилница. На първо място, преди да пристъпят към монтиране на оборудването и аксесоарите, специалистите укрепват товарния отсек, като го облицоват със специални предпазни панели по стените, вратите, пода и разделителната преграда. Подовите панели от шперплат или алуминиева рифелова ламарина спомагат за избягване на деформациите на товарната плоскост, докато стенните панели от предварително боядисана ламарина или алуминиева рифелова ламарина не позволяват каросерията да се надрасква или смачква.

Подвижна работилница във Fiat Fiorino

1_Fiorino, оборудван с модули Syncro Ultra2_Лява стена с подвижно менгеме във ван Fiorino3_Чекмеджета Multibox върху дясната стена на Fiorino4_FIorino с различни аксесоари Syncro5_Fiorino Fiat с багажник върху покрива

След монтиране на обшивките от вътрешната страна на каросерията, може да се пристъпи към поставяне на същинското обзавеждане за Fiorino. Дори и при толкова малък ван, клиентите на Syncro могат да избират сред многобройни опции и именно поради модулността и взаимната заменяемост на различните компоненти Syncro Ultra имат възможност да персонализират максимално пространството в товарното отделение, като го адаптират изцяло към собствените си специфични нужди. Ванът Fiorino на изображенията по-горе например е оборудван като малка работилница „на колела“, с отделения за съхранение и работно оборудване. На лявата стена виждаме едно отделение с подсигуряващ колан до пода, чекмеджетастелажи и пластмасови контейнери, но и полезното менгеме върху изтегляща се опора, което заема пренебрежимо малко място, когато не се използва, защото влиза в самото обзавеждане. Отдясно има модул с изваждаеми пластмасови чекмеджета, докато разделителната преграда в дъното на товарното отделение е оборудвана с държачи за кабели и системи за закрепване и подсигуряване. 

Едно решение за пестене на място във Fiorino: вградени в повдигнат под отделения

01_В Пловдив – оборудване за Fiorino с подови шкафове02_Скоба за преносими кутии за Fiorino от Syncro Пловдив03_Стелажи Syncro за Fiorino в България от Syncro04_В Пловдив подови шкафове Syncro за Fiorino

Много търсено за Fiorino е и решението за оборудване с подови шкафове (под товарната плоскост) . С тази система обособените отделения се увеличават, като успяваме да създадем двоен под в товарния отсек. Обемистите скринове пасват точно на пода на Fiorino, след което се покриват със здрав дървен подов панел. Над него, както се вижда добре на снимката, може да се поставят малки полици и модул със секции за куфарчета.

Системи за транспортиране върху покрива на Fiorino

01_Товарна скара Syncro за Fiat Fiorino в Пловдив02_Багажници за Fiorino в Пловдив от Syncro

И покривът на Fiorino може да се използва за товарене благодарение на багажниците на Syncro System. Товарни скари, носачи за стълби и напречни товарни греди са направени точно по размерите на този автомобил от леки и издръжливи материали и дават на собственика на вана възможност да товари върху покрива едрогабаритни стоки и материали. Освен това супертихият профил, разработен с цел намаляване на аеродинамичното съпротивление на товарните греди, гарантира безшумен транспорт и липса на вибрации.

Желаете ли повече информация?
СВЪРЖИ СЕ С НАС