Оборудване за Panda Fiat в Пловдив

Първата серия Fiat Panda беше пусната в продажба през 1980 г., а новата версия е в производство от 2003 г. Още от самото начало производителят на Panda пусна на пазара два модела: един за превоз на хора, с четири места, и “ван”, получен чрез отстраняване на задните седалки и поставяне на решетъчна разделителна преграда между товарния отсек и кабината на водача. Въпреки ограничените размери на автомобила, полученото товарно пространство е значително предвид общите габарити и става идеално за превоз на инструменти и резервни части, необходими за извършване на дребни работи по поддръжка и монтаж по домовете или по различни обекти.

1_Panda, оборудвана със стелажи Syncro в България2_оборудване за бус Panda

Фирма Syncro System се намеси по тази солидна база още през 1996 г., за да окомплектова автомобила с абсолютно необходимото му оборудване: стелажи, скринове с чекмеджета и аксесоари, които позволяват трансформирането на Panda Van в мобилна работилница - малка, но ефективна. Идеалното решение за поддържане на реда сред инструментите, резервните части и дребните детайли, са скриновете с чекмеджета, предлагани от Syncro System в различни модели с повече или по-малко чекмеджета с дръжки с автоматично блокиране и вътрешни разделители, които да направят пространствата мултифункционални.

1_Fiat Panda с оборудване Syncro2_как да трансформирате Panda във ван благодарение на Syncro Пловдив 3_модул с чекмеджета за Panda Fiat

На снимките по-горе е даден пример за оборудване на Panda Van със скринове с чекмеджета с отделения по ширина. По-долу – примери за напречни товарни греди с патентован профил Supersilent.

1_напречни товарни греди за Panda от Syncro в Пловдив 2_товарна скара за Panda със супертих профил

Ванът Panda винаги е бил активно търсен на пазара, тъй като представлява опростен продукт на сравнително ниска цена, практичен за управление и по криволичещи, много тесни пътища или по такива с натоварен трафик. Също на ниски цени и за кратки срокове, фирма Syncro System Ви осигурява функционално и дълготрайно оборудване, а благодарение на системата Syncro System, в сервиза в Пловдив може да бъдат монтирани и багажници, напречни товарни греди и стойки за стълби с аеродинамични профили Supersilent.

Желаете ли повече информация?
СВЪРЖИ СЕ С НАС