Оборудване за Nissan NV400 от Syncro в Пловдив

Голям, здрав, създаден за работа, ванът Nissan NV400 е надежден и ефективен помощник на всеки специалист, който работи в движение. Японският автомобилостроител всъщност искаше да създаде просторен ван, който да може да се адаптира към различните нужди на майстори, монтажници, техници или търговски агенти – всички те обединени от нуждата да носят винаги със себе си, на обекта или при клиентите, уреди, инструменти, материали и всичко друго, което е необходимо за най-добро упражняване на дейността. Предлага се в многобройни варианти на колесна база, със задно или предно задвижване и в различни модели. Ванът NV 400 е с по-ниска рама, която му придава здравина и улеснява мероприятията по оборудване; той се произвежда в десет различни кубатури на товарния отсек, който може да побере до 5 европалета. Размерите му варират от 8 до 17 куб. метра и стига до 4,4 метра дължина. За всички пуснати на пазара модели съществува линия специално оборудване с марката Syncro System. В центъра за ван-оборудване на Syncro в Пловдив, България, специализираните и специално обучени технически лица ще намерят най-добрия начин за оползотворяване на обширните пространства на Nissan NV400, трансформирайки ги именно в същинска пътуваща работилница. В действителност фирма Syncro е прочута в цяла Европа и по света с оборудването си за товарния отсек на камиончета и ванове: малки помещения, които лесно може да се трансформират в работилници на колела, благодарение на поставянето на аксесоари, стелажи и шкафове, направени по размер и на модулен принцип.

Вътрешни обшивки за каросерията на NV400


01_Облицовки за NV400 от Syncro System България02_От Syncro в Пловдив  - персонализирани подови панели за Nissan NV40003_Обшивка за Nissan NV400 в Пловдив от Syncro System04_Вътрешни облицовки за каросерията на NV400

В основата на доброто оборудване на мобилната работилница е винаги укрепването на товарния отсек, който трябва да се усили със специални панели. Така е и при Nissan NV400, който разполага с линия защитни панели и подови плоскости. В монтажния център в Пловдив специалистите на Syncro - България винаги започват оборудването на всеки ван с един вид „тапициране“ на товарния отсек, чиято вътрешна страна, както може да се види на снимките по-горе, се покрива напълно със странични и подови панели – предварително разпробити и разрязани по размер. Обшивките за стените може да са от предварително боядисана или алуминиева ламарина, докато подовите панели и капаците на разделителната преграда са от нехлъзгав влагоустойчив шперплат или от рифелова алуминиева ламарина. Syncro System произвежда и монтира и паравани за вратите и разделителната преграда, защитни шкафове за арката на колелото и решетки за прозорците на NV400.

Комбинирайте обзавеждането, за да получите уникално оборудване за NV400 със Syncro Ultra

01_Master, обзаведен от Syncro с компоненти Ultra2_Дървен работен плот, изваждаема опора за менгеме и други модули Syncro Ultra във ван Master3_Master Renault с обзавеждане Syncro Ultra и сгъваемо менгеме без опора4_Страничен изглед на обзавеждането с чекмеджета Syncro ultrа, обърнати навън и поставени във ван Master5_Аксесоари върху покрива на master6_Детайл на оборудването на Master с шкаф и вътрешни елементи

Не е необходимо задължително модулите да са много, за да оборудвате функционална и добре организирана работилница. Ако организацията на пътуващата работилница е разработена добре, понякога с няколко елемента може да създадете пълноценно и много практично работно пространство. В показаното на снимките по-горе примерно оборудване на NV400 техниците от центъра на Syncro в България са оборудвали и трите стени на вана. Сред комбинациите обърнете внимание на: удобния работен плот с изваждаема опора за менгеме и метални чекмеджета за инструменти; сгъваема опора за менгеме, полици с пластмасови контейнери и модули с прозрачни чекмеджета; и също така шкаф с ключ и чекмеджета, монтирани към външната страна в близост до страничната врата на вана. Като алтернатива може да решите да оборудвате само едната стена на NV400, и да оставите свободна останалата част на товарното отделение за товарене и превозване на материали.

Греди за транспортиране на товари върху покрива на NV400

Товарни греди и стойка за стълба за Nissan NV400

С товарните скари, носещите релси за стълби и напречните товарни греди на Syncro System, Nissan NV400 може да бъде оборудван и за пренасяне на товари на покрива. Системите Syncro за транспортиране върху покрива на автомобила са солидни и безопасни: произведени от анодизиран алуминий и неръждаема стомана, те гарантират дълготрайност и максимален комфорт при управление на автомобила. Аеродинамичният им профил (наречен Супертих - Ultrasilent) намалява сцеплението с въздуха и редуцира до нулеви нива шумовете и вибрациите по време на движение.

Желаете ли повече информация?
СВЪРЖИ СЕ С НАС