Персонализирано оборудване за NV300 от „Syncro България”

В края на 2016 г. автомобилният производител Nissan официално представи последния автомобил от гамата си лекотоварни автомобили: става дума за NV300, който както по номенклатура, така и според действителните си размери, е по средата между NV200 и NV400, като запълва една „празнина” за автомобил средна категория, изключително търсен от ползвателите на ванове. Както винаги, Syncro System прие предизвикателството и започна да оборудва с обшивки, модули и аксесоари по точен размер и този модел на Nissan, който като форма повтаря сходните Talento Fiat, Opel Vivaro и Renault Trafic. На тази страница виждаме пример за защитни обшивки за каросерията на NV300, както и пример как може да се трансформира вътрешността на вана, като се оборудва с модули и окомплектовка, необходими конкретно за Вашите нужди. Всички монтажни дейности са извършени в представителството на фирма Syncro България в Пловдив, след лична консултация с клиента и изготвяне на подробен проект за оборудването.

Защита на каросерията на NV300

01_Nv300 със защитни панели за вътрешността на каросерията от Syncro в България 02_В Пловдив, покрития от рифелова алуминиева и стоманена ламарина за NV300 03_Подови панели от дърво и рифелова алуминиева ламарина за NV30004_Подови панели от дърво и рифелова алуминиева ламарина за NV300

Защитата на целостта на вана е една от основните характеристики на оборудването на Syncro: ето защо фирмените техници препоръчват преди да се премине към монтажа на същинското оборудване, винаги да се поставят панелни обшивки по стените, както и подови панели. Това се прави, тъй като използването им позволява вътрешните повърхности на каросерията на NV300 да са защитени от удари, огъвания и износване, чувствително удължавайки по този начин експлоатационния живот на вана. В примера от снимките по-долу подовият панел и разделителната стена в дъното са покрити с плоскости от рифелова ламарина, стените – с обшивки от фабрично боядисана ламарина, а надстройките на дъгата на калника са предпазени чрез комбинация от двата материала. Друга възможност за покриване на пода е шперплатът, който може да бъде избран в гумирана версия за по-добро сцепление, или с мраморен ефект за изключително лесно почистване. Съществуват различни опции и за другите панели.

Товарно отделение на NV300, оборудвано от Syncro Svizzera

1_NV300 с оборудване Syncro Ultra2_Лява стена NV300 със стелажни рафтове и аксесоари3_NV300 с обшивки за каросерията4_NV300 със стелажни рафтове Syncro Ultra

С обзавеждането, разработено заедно с техническите лица от българското представителство на Syncro, за кратко време можете да трансформирате Вашия ван NV300 в идеалната подвижна работилница, която ще Ви бъде в помощ, когато работите навън. Сред най-търсените от клиентите на Syncro компоненти е чекмеджето, чиито елементи може да са метални или от прозрачна пластмаса. Стоманените чекмеджета са с голяма вместимост и може да се разделят на няколко отделения; те се изваждат напълно чрез страничните ролкови водачи. Съществуват различни модели – различаващи се както по размери, така и по практическо приложение, като табли за поставяне на куфарчета с инструменти или чекмеджетата с вградено писалище. Голямото предимство на пластмасовите чекмеджета е, че са прозрачни – тази характеристика се съчетава със здравината им, гарантирана благодарение на използването на PMMА – материалът, използван и за произвеждане на прозорчетата на самолетите.

На снимките по-горе виждаме ван NV300, оборудван с аксесоари за почистване, работен плот, сгъваемо менгеме и малък заключващ се шкаф.

Как да оползотворите мястото върху покрива на NV300

01_NIssan NV300 , оборудван със стойка-носач за стълба от Syncro Германия02_Багажни рейки с Ultrasilent профил за NV300


Друг начин за оползотворяване на всяко свободно ъгълче и място на NV300 е да погледнете към покрива: тук може да се поставят специалните метални багажни рейки, които предоставят отлична основа за поддържане дори и на едрогабаритни материали, които след това се закрепват с помощта на специални ремъци. В Syncro България може да намерите и стационарни и подвижни рампи за ванове, стойки за стълби и покривни носачи за тръби със затваряща се вратичка.

Желаете ли повече информация?
СВЪРЖИ СЕ С НАС