NV200 + аксесоари, облицовки, обшивки, оборудване от Syncro в Пловдив = мобилна работилница

Новият ван, пуснат на пазара от азиатския автомобилопроизводител Nissan, се казва NV200 и се наложи и на Запад в света на лекотоварните автомобили като компактно камионче със средно малки размери и отлично съотношение качество/цена. Моделът е създаден за тези, които трябва да се движат в градския трафик, и се произвежда в заводите на Nissan в Барселона, като използва същата база като тази на автомобилите Clio и Micra. Като други ванове от неговата категория, моделът NV200 се предлага както в товарна, така и в пътническа версия, а може да се доставя и в комбинирана форма на товарен/пътнически ван. В товарния му отсек може да се товари стока до 783 кг с обем 4,2 куб. метра. Друго предимство е височината на товарната му платформа (524 мм от земята), която значително улеснява работниците, заети с товаренето и разтоварването на материали. Като всички ванове, и Nissan NV200 може да се оборудва с модули и аксесоари от Syncro System. В Пловдив – нашето представителство за България, специалистите във фирмата може да поставят в товарното отделение скрин шкафове с чекмеджета, стелажи и всички аксесоари за Nissan NV200, необходими за облекчаване на работата на хората, работещи в движение.

Облицовки и обшивки за NV200

01_Облицовка за Nissan NV200 в Пловдив02_Стенни панели, подови панели и обшивки за NV200 от Syncro България 03_ В Пловдив - капак за разделителна преграда на бус Nissan NV200 от Syncro System04_ капак за арката на колело и стенни панели Syncro за NV200

Syncro System предлага линия вътрешни облицовки и обшивки специално за NV200. Става дума за капаци и основни защитни панели за предотвратяване на повредите по вътрешната страна на каросерията: надрасквания или смачкване вследствие на падане или преместване на материалите. За укрепване на пода на товарното отделение, в Пловдив се предлагат дървени или алуминиеви подови панели, докато за стените има ламаринени или алуминиеви панели. Гамата се допълва от капаци за разделителната преграда и паравани и защитни панели за вратите.

Персонализирано оборудване за всеки Nissan NV200 със Syncro Ultra

1_NV200, оборудван с мебели Syncro Ultra2_Nv200 с отворени стелажи и държач за кабели Syncro Ultra3_Съставно обзавеждане от дясната страна на nv2004_Чекмеджета с достъп от външната страна във ван NV200, оборудван от Syncro System

Малък не означава ограничен. Това важи и за товарното отделение на Nissan NV200, което може да се оползотвори оптимално чрез прилагане на интелигентно решение за обзавеждане, базирано на модулността и на взаимната заменяемост на елементите за оборудване на Syncro System. На показания в серията снимки пример виждаме ван NV200 с оборудвани три страни: стелажни рафтове от лявата страна, и капак за арката на калника с вратичка и серия чекмеджета, обърнати навън, от дясната страна. Оборудването се допълва от метални релси, към които трябва да се фиксират коланите за подсигуряване на товарите върху разделителната преграда в дъното на товарния отсек.

Оборудване с вграден модул под подовия панел с чекмеджета за NV200

01_Nissan NV200 с монтирани подови шкафове в Пловдив02_Ремъци за подсигуряване на материала в автомобил NV200 от Syncro в Пловдив03_Оборудване със задигнат подов панел за микробус NV200 от Syncro System България

Друго интелигентно решение за оборудване на компактен ван като NV200 представлява поставянето на подови шкафове. Това е идея за спестяване на пространство, която позволява максимално оползотворяване на всеки сантиметър от товарния отсек. Както виждаме на снимките, на пода на вана са поставени изваждаеми метални чекмеджета за съхранение на прибори и инструменти. Над тях е поставен здрав дървен подов панел, който създава нова товарна равнина и остава напълно свободен за стоки и материали за транспортиране. Неслучайно върху двете странични стени откриваме ремъци за закрепване на товара и за предотвратяване на преместването му по време на движение на автомобила.

Багажни рейки, носачи за тръби и стойки за стълби за NV200

01_Товарна скара Syncro за NV200 с ролка и бордове в Пловдив02_Алуминиеви товарни греди за NV200 от Syncro в Пловдив

В случай, че собственикът на NV200 желае да оборудва вана си за транспортиране на стока върху покрива на автомобила, представителството на фирма Syncro в Пловдив може да достави и монтира багажници, товарни скари и напречни товарни греди, специално направени за този бус. Говорим за високоустойчиво оборудване, направено от издръжливи материали като стомана и алуминий. Освен това гредите (прътовете) са направени от специален аеродинамичен профил, патентован от Syncro System за намаляване на триенето на въздуха и за осигуряване на безшумен превоз.

Желаете ли повече информация?
СВЪРЖИ СЕ С НАС