ОБОРУДВАНЕ ЗА NISSAN NV250 ОТ SYNCRO БЪЛГАРИЯ

Nissan NV250 е най-компактният ван от гамата на Nissan, идеален както за работни нужди, така и за свободното време. Предлага се в две дължини, а товароносимостта му стига до 800 кг при по-големия модел. NV250 се предлага на пазара с кубатура от 1,5 литра дизел и мощност по избор между 95 и 115 к.с.. Това превозно средство е модерно като форма и идеално за поставяне на оборудване Syncro, което да оптимизира функционалността му. 

Пълно оборудване за NV250

01_Подов панел и покритие за разделителната преграда от дървесина със специално покритие с мраморен ефект за Nissan NV25002_Лява страна NV250 с покритие за дъгата на калника и панели за стенна облицовка03_Дясна страна Nv250 с облицовки за капаци за дъгата на калника и за стени04_Подов панел, покритие за разделителната преграда, панели за стенна облицовка за NV250

Преди да се изберат мебели и аксесоари, Nissan NV250 трябва да се предпази от възможни повреди на каросерията, причинени както от обичайното износване, така и от удари на транспортираните материали във външните ламарини на товарното отделение. 

Syncro България предлага пълна гама вътрешни защитни панели, които може да са направени по избор от рифелова алуминиева ламарина, дървесина с покритие с мраморен или гумиран ефект за под и разделителна преграда, и стомана, алуминий или пореста пластмаса за стени и врати. На снимките по-горе виждаме автомобил NV250, в който и капаците на арките на калниците са предпазени със специален панел от дървесина със специално покритие с мраморен ефект във фронталната част и с плочи от боядисана ламарина от горната страна. 

Частично или пълно оборудване на NV250

01_NV250 с оборудвана разделителна преграда02_Лява стена със защити за Nv250 Nissan03_Подов панел от дървесина със специално покритие с мраморен ефект в Nissan NV250, оборудван от Syncro04_Шкаф, монтиран в NV250 със система Syncro Ultra

Nv250 е малък по размери ван, но това не представлява пречка за вътрешното му оборудване с компоненти Syncro Ultra, които може да заемат само разделителната преграда, и двете стени или само едно от тези пространства. В показания на снимката случай възложителят е избрал да оборудва само разделителната преграда, върху която е фиксирано оборудване, състоящо се от отворена долна част с колан за подсигуряване на товари и редица стелажни рафтове. Стелажите Syncro Ultra може да се конфигурират по различни начини в зависимост от предвидената употреба: в този случай три рафта са със специален профил за поставяне на изваждаеми пластмасови чекмеджета.

Гамата на Syncro включва също така чекмеджета тип контейнер, опори за менгеме, шкафове, работни плотове и многобройни аксесоари за всякакви нужди. 

Оползотворяване на пространството на покрива на NV250

01_Товарни пръти за NV250 Nissan02_Багажник с ролка за товарене Syncro за NV250

Във фирма Syncro България може да намерите системи за транспортиране на товари на покрива на автомобила, направени по специален размер за Nissan NV250 - багажни рейки, багажници, носачи за тръби и за стълби с ексклузивната система Ultrasilent за намаляване на шума и вибрациите. 

Поискайте от техниците на Syncro System България неангажираща оферта за Вашия Nissan NV250: благодарение на изключителната гъвкавост на Syncro Ultra, те могат да удовлетворят 100% от Вашите нужди и изисквания, като Ви осигурят действително персонализирано оборудване! 

Желаете ли повече информация?
СВЪРЖИ СЕ С НАС