Ако търсите оборудване за Вашия Ford Transit, фирма Syncro в Пловдив има готово специално решение за Вас!

Пуснат на пазара през 1965 г., от него са произведени повече от 5 милиона бройки и се продава по целия свят. Ford Transit е един от най-обичаните и високо ценени ванове от страна на специалисти, майстори и техници, работещи в движение, които винаги са били внимателни при избора за своята дейност на големи и в същото време – удобни за управление превозни средства. Правилната форма на товарния отсек улеснява поставянето на оборудването, предлагано от италианската фирма, която се намира и в Пловдив (България), и позволява използване на всеки квадратен сантиметър чрез поставяне на кутии, модули с чекмеджета и стелажи. Все пак оборудването може да варира в зависимост от нуждите на клиента и от характеристиките на автомобила, който днес се произвежда в многобройни версии както от гледна точка на размери и колесни бази, така и на употреба на вана (товарен, пътнически, кемпер). Изключително богата е и гамата предлагани аксесоари: от комплектите за миене на ръце до стойката за менгеме, от светлини до куки, от товарни рампи до аптечки.

01_Подов панел и защитни ламарини за Transit 2014 в Пловдив02_Обшивки за Transit 2014 от лявата страна03_Обшивки за каросерия на Transit 2014 от дясната страна, от Syncro България

Syncro System България осигурява на собствениците на Ford Transit 2014 в България пълен асортимент защитни панели и обшивки. Дървените или алуминиеви подови панели укрепват пода на товарния отсек, докато страничните панели предпазват вътрешната част на каросерията от надрасквания и огъване на ламарините. Използваните материали са здрави и олекотени, а компонентите се монтират изключително лесно, като всички те са вече нарязани, предварително разпробити и готови за монтаж.

1_оборудване за Transit 2014 със стелажи Syncro в Пловдив2_отворени стелажни елементи и системи за укрепване и подсигуряване за ван Transit 20143_Микробус Transit 2014 работилница

Модулността на системата за оборудване на Syncro System и широкоспектърността на продуктите за ван, които може да намерите в монтажните центрове, позволяват измислянето на много различни решения за оборудване, специфични за всеки конкретен случай. Стелажи, модули с чекмеджета, куфарчета и кутии може да бъдат разполагани и комбинирани помежду си по хиляда различни начина, за да Ви позволят да организирате работата си възможно най-добре и да оползотворите максимално цялото налично пространство.

1_Transit 2014, оборудван от Syncro с аксесоари и модули по точен размер на автомобила2_кутии и контейнери за ван Transit 20143_детайл на работен плот в Transit 2014, оборудван от Syncro Пловдив

На изображенията по-горе наблюдаваме друго решение за оборудване на Transit 2014. В този случай имаме монтиран стелаж вляво, с поставка за ролка хартия, докато поставените вдясно защитен шкаф за калник и скрин с чекмеджета се превръщат в база за удобен работен плот от засмолена дървесина, снабден със сгъваемо менгеме, рамка за инструменти и малки чекмеджета от прозрачна пластмаса за поставяне на резервни части и други дребни детайли.

1_Товарна скара за Transit Ford 2014 в Пловдив2_стойка за стълба за Transit 2014 от Syncro България

Известно е, че използването на модулите на Syncro System „многократно увеличава“ пространството. При Ford Transit 2014 също съществуват редица здрави и устойчиви модули за превоз на товари върху покрива на вана. Напречни товарни греди, товарни скари и релси за транспортиране на стълби са направени от материали като алуминий и неръждаема стомана и благодарение на аеродинамичния профил "Supersilent" позволяват на покрива на автомобила да се транспортират стоки и материали, намалявайки максимално вибрациите и шумовете по време на движение.

Желаете ли повече информация?
СВЪРЖИ СЕ С НАС