Оборудване за Custom Ford в България

Обявен за „ван на годината за 2013 г.“, той е със сигурност едно от най-добрите предложения, лансирани от автомобилопроизводителите през последните години. Ford Custom съчетава серия високо ценени от потребителите на лекотоварни автомобили качества: майстори, занаятчии, техници и професионалисти, които обикновено пътуват много с автомобила си. Последният Ford е създаден като среден по размер ван, но се предлага както с къса колесна база (4,97 метра), така и във версия с дълга колесна база (5,34 метра). Сред вановете от неговата категория той гарантира най-малък разход на гориво и предлага добри работни характеристики от енергийна гледна точка. Последен по ред, но не и по важност е фактът, че Custom Ford е отличен за оборудване с модулите и аксесоарите за ван на Syncro System: облицовки, модули, оборудване и компоненти, които се предлагат в монтажния център в Пловдив, България.

Обшивки за Custom

123

Оборудване за Custom

1_Custom с оборудване по точни размери Syncro Ultra2_Custom лява страна с обшивки за каросерия, аксесоари и обзавеждане Ultra3_Custom дясна стена и врата с аксесоари за поставяне на инструменти4_Custom с аксесоари, до които се стига от страничната врата на вана5_Custom с обзавеждане върху разделителната преграда в дъното по размер за Syncro Ultra

В дадения в галерията снимки пример оборудването е разгънато по трите страни на ван Custom, като вратите не правят изключение. По-специално, оборудването се намира от лявата страна. Има стелажни рафтове - отворени или с вратички, една система за подсигуряване на куфарчета с колани, табли за поставяне на куфарчета и едно метално чекмедже. Външната странична стена на тази секция е оползотворена добре чрез поставяне на редица аксесоари: поставка за ролкахартия, кутия за комплекта за аварийнислучаи и един метален джоб за поставяне на различни предмети. По средата виждаме менгеме, опряно върху изваждаема опора за менгеме.  Дясната стена е оборудвана с мултифункционална система за закрепване, състояща се от две успоредно разположени релси и серия от осем преместваеми и регулируеми куки. И двете задни врати са оборудвани с два организатора за инструменти и два държача за газови бутилки. 

Върху разделителната преграда е фиксиран модул, съставен от рафтове и чекмеджета, отстрани на които се поставени различни аксесоари: поставка за свредла и държач за кабели

Товарни греди за Custom

1_Custom Ford с напречни товарни греди Syncro2_Напречни-греди-от-неръждаема-стомана-и-алуминий-за-Custom-Ford

Както всички ванове, и за Custom от Syncro System в Пловдив (България) може да се намерят персонализирани системи за транспортиране на стоки, материали и оборудване върху покрива: например напречни товарни греди, товарни скари, стойки за стълби и държачи за тръби за Custom.

Желаете ли повече информация?
СВЪРЖИ СЕ С НАС