Пазарът на лекотоварни автомобили се обогати с новия Ford Transit Courier 2014

Това, което довчера липсваше, днес е налице: предлагането на ванове от Ford се допълва с обща маса под 3,5 тона, а именно – с новия Ford Transit Courier 2014. Компактен, удобен за управление, „в крачка“ с времето като дизайн и с товарно отделение с типични за категорията му размери, новият лекотоварен автомобил от продуктовата гама на Ford не разочарова очакванията на много монтажници, електротехници, дребни предприемачи от строителния сектор, а не само тези, които желаят да се движат без проблеми в градския трафик и в рамките на обекта, които винаги могат да разчитат на наличен склад / мобилна работилница на четири


Необходимата първа стъпка: обшивката на Courier с предпазни панели за ванове от Syncro, направени по размер на конкретния модел.

Когато специалистите на фирма Syncro System от представителството й в Пловдив (България) Ви говорят за предпазни панели за каросерията на товарния отсек, винаги ще подчертават важната роля, която играят за цялостта на превозното средство. Важни думи, които искаме да повторим и в този контекст: адекватната защита на вътрешните повърхности позволява предотвратяване на нанасянето на щети като огъване на ламарините вследствие на удар и разливане на течности, предпазвайки оригиналните ламарини на Courier 2014 от ръжда, а Вас – от високи разходи за тенекеджийски услуги. За Ford Transit Courier 2014 се предлагат панели за стени и врати, решетки за предпазване на прозорците, конструкции за покриване на калника, както и подови панели, капаци за разделителната преграда в дъното и дори за тавана. Изборът на материали и покрития е също толкова богат: ще Ви бъде подробно обяснено кои са естетическите и механичните характеристики на всеки продукт, за да може да вземете информирано решение каква е най-подходящата обшивка, облицовка или друго покритие за Вашия случай.

1_

Оборудване за всяка нужда. Примери за оборудване на Ford Transit Courier

Интериорното оборудване на Ford Transit Courier 2014 може да включва комбинация от модули за ванове, направена по точните размери на Вашия автомобил и съобразена със специфичните Ви нужди. Може да съчетавате модули с чекмеджета и стелажи с полици, непрозрачни и прозрачни кутии, куфарчета и работни плотове, да прибавяте към всичко това аксесоари за осветление, почистване, сигурно закрепване и подсигуряване на предмети и инструменти. И още, като при всички други автомобили с неголеми размери, може да поискате специално решение: подови шкафове (чекмеджета под товарната плоскост), с помощта на които се оползотворява пространството под подовия панел с цел спестяване на пространство и оставяне на повече място за движение на потребителите на микробуса.

В двата примера на тази страница виждаме два вида оборудване за Ford Transit Courier 2014 - толкова ефикасни, колкото и опростени.

1_Оборудване за Ford Cuorier в България от Syncro 2_оборудване-Ford-Transit-Courier 2014 в Пловдив3_стелажен елемент за оборудване на Courier
1_интериорно оборудване за Courier в Пловдив, България2_модул с чекмеджета за бус Courier3_защитен шкаф за арката на колелото и чекмеджета в Courier Ford

Оборудвайте и покрива на Ford Transit Courier: едно възможно предизвикателство за Syncro България

Фирма Syncro System произвежда и монтира за Ford Transit Courier 2014 системи за транспортиране на материали върху покрива, съставени от греди, профили Supersilent и различни аксесоари (държачи за тръби, стойки за стълби) за допълнително увеличаване на наличното пространство и опростяване на операциите по товарене и разтоварване на стоки и оборудване!

1_товарна скара за Courier 20142_багажник-от-напречни-товарни-греди-за-courier в Пловдив от Syncro

Незабавно се доверете на експертите от представителството на фирма Syncro в Пловдив: ще се натъкнете на компетентност и опит, с възможност за определяне на час за среща за неангажираща консултация, за да поразсъждавате върху персонализиран проект за оборудване за Вашия Ford Transit Courier 2014 и за да изпробвате на живо всички предимства, осигурявани от компонентите за лекотоварни автомобили с марка Syncro System.

Желаете ли повече информация?
СВЪРЖИ СЕ С НАС