Как да трансформирате Berlingo в мобилна работилница само в няколко стъпки

Citroen Berlingo, пуснат в производство през 1996 г., беше първият малък лекотоварен автомобил от ново поколение и послужи за урок на всички производители на ванове. Прототипът, направен от холдинг Peugeot/Citroen, всъщност революционизира концепцията за малък лекотоварен автомобил. Изоставяйки старата система на производство, базирана на сглобяването на товарен отсек под формата на паралелепипед с предна част на нормален лек автомобил, френските производители въведоха нова концепция за малък ван, изобретявайки съвсем ново превозно средство, подходящо и за превоз на хора, естетически приятно и с добри работни характеристики. Така създаденият Berlingo веднага завладя пазарите и беше копиран от други автомобилни компании. Настоящата версия е плод на рестайлинга от 2008 г., при който размерите на автомобила бяха увеличени, а контурите му бяха адаптирани към типичните за по-новите автомобили Citroen. Сега товарният отсек е по-голям и с по-правилни форми, както и с по-голям товарен капацитет. В модела за превоз на товари Berlingo се предлага в къса (3,3 куб.м. обем и 625 кг товароносимост) или в дълга версия (3,7 куб.м. обем и 750 кг товароносимост). Така че днес за техническите лица от представителството на Syncro System в Пловдив (България) е още по-лесно да трансформират товарното отделение на този ван в мобилна работилница, поставяйки във вътрешността му модули и аксесоари по точен размер.

Облицовки и протектори за Berlingo

01_Citroen Berlingo с подов панел с мраморен ефект.jpg02_Панели от предварително боядисана ламарина за Berlingo03_Citroen Berlingo с обшивки от Syncro България 04_Berlingo с подов панел от шперплат с мраморен ефект.jpg

В монтажния център в Пловдив се предлагат всички необходими модули за оборудване на Berlingo като функционална пътуваща работилница, окомплектована с всички необходими аксесоари. В складовете на българското представителство на Syncro System може да се намерят базовите елементи за автомобила, а именно облицовки, обшивки и защитни панели за интериора на каросерията, която по този начин ще бъде предпазена от смачкване и надрасквания, причинени от транспортираните материали и в същото време ще бъде подготвена за поставяне на същинското оборудване. Горе виждаме Berlingo, защитен със здрав дървен подов панел, което е от основно значение за избягване на деформирането на пода, панели от боядисана ламарина, поставени по страничните стени и един капак за покриване на разделителната преграда.

Оборудване с чекмеджета и контейнери за Berlingo

1_Berlingo с оборудване за ванове Syncro Ultra2_Лява стена Caddy с рафтове, чекмеджета и аксесоари Syncro Ultra3_Caddy с прозрачни чекмеджета – нова система Syncro Ultra4_Страничен подстъп на Berlingo, оборудван от Syncro с компоненти Ultra

Техниците на Syncro System може да съставят безброй много специализирани линии обзавеждане и за Berlingo благодарение на система Syncro Ultra. По този начин операторите от българския филиал на Syncro предлагат на клиентите си изключително персонализирано оборудване. В показания на изображенията по-горе случай, от лявата страна виждаме капак за арката на калника с предна вратичка, серия метални чекмеджета и един рафт най-горе. Има и практична поставка за ролка хартия и държач за спрей дози.

От монтираното върху дясната стена оборудване забележете модулите с прозрачни изваждаеми чекмеджета, изключително удобни, за да може да виждате съдържанието им веднага и да управлявате резервните и други дребни части по-ефективно.

Berlingo със системи за транспортиране върху покрива

01_Багажник Syncro System с носач за тръби за Berlingo02_Товарни пръти с тръба за Berlingo от Syncro Пловдив

Предлагането на Syncro System за Berlingo не се ограничава само до товарния отсек. Благодарение на системи за транспортиране върху покрива на вана може да товарите стоки и оборудване и отгоре чрез багажници, напречни товарни греди и товарни скари – аеродинамични и следователно безшумни, разполагащи с бордове и с ролка за улесняване на товаренето и разтоварването на материалите. Сред предлаганите артикули са и носачи за тръби, които може да се поставят към багажниците.

Желаете ли повече информация?
СВЪРЖИ СЕ С НАС