Citroen Nemo, оборудван от Syncro България

Модел Nemo изпъква със своята компактност и многофункционалност в гамата лекотоварни автомобили на автомобилния производител Citroen: идеален за извършване на малки дейности из града и за движение по тесни и криволичещи пътища, той е най-малкото превозно средство, предлагано от Citroen. Каросерията се опира върху същата платформа като тази на Fiat Grande Punto, с който е сравним като габаритни размери. Разликата се състои в товарното отделение, което в по-малка степен може да бъде сравнявано с по-големи по размер ванове. Още от появата на пазара на Citroen Nemo, фирма Syncro System се занимава с произвеждане и монтиране на вътрешни облицовки и обшивки и оборудване като шкафове, скринове с чекмеджета, товарни скари и напречни товарни греди върху автомобила, използван от професионалисти и предприемачи. Дизайнът на каросерията, квадратен и линеен, позволява удобно поставяне на ван оборудването, предложено от фирма Syncro System в сервиза й в Пловдив (България) , докато кабината на водача може да побира двама човека. Общата товароносимост на Nemo достига 585 кг без водача, а размерите му са 1,72 метра (дължина), 1,71 (височина) и 3,86 (дълбочина).

Протектори за Немо от Syncro в България

01_Подов панел от шперплат със специално покритие с мраморен ефект за Nemo02_Обшивки от предварително боядисана ламарина за стени за Nemo03_Ламаринени панели за Nemo Citroen от Syncro България

На снимките по-горе може да разгледате пример за това в какво може да се трансформира Вашият Citroen Nemo след оборудването му със специални защитни панели за каросерията, произведени от Syncro System: подовият панел е направен от насмолен шперплат с антислип покритие, особено устойчив на удари и на въздействието на течности; панелите върху стените и вратите са направени от предварително боядисана ламарина, като могат да поемат евентуални изкривявания вследствие на удар от превозваните предмети и следователно – да предпазват стените на вана по-дълго.

Мебели и аксесоари за Немо

1_Citroen Nemo със стелажи и аксесоари Syncro Ultra.2_Nemo с отворени рафтове и система за закрепване на куфарчета, оборудван от Syncro System.3_Страничен изглед на Немо, оборудван с компоненти Syncro Ultra4_Система за транспортиране върху покрива за Citroen Nemo.

Компактността на Nemo не е препятствие за оборудване на товарното му отделение със специални мебели и аксесоари. Както се вижда на снимките по-горе, благодарение на системата за модулно оборудване на Syncro System работещите в Elettromeccanica Tonini Micha могат да създават решения за оборудване на вана, при които да се постигне максимално оползотворяване на наличното пространство. В показания на изображенията пример е избрано обзавеждане, съставено от серия модули с прозрачни чекмеджета, разположени по страничните стени и от едната страна - от няколко стелажни рафта с нехлъзгаща се подложка и вътрешни метални разделители. 

Сред аксесоарите забелязваме поставка за ролка хартия, поставка за силиконови картуши и няколко системи за подсигуряване на товари с релси, куки и колани

Багажници и носачи за тръби и за стълби за Nemo

багажник - товарни пръти за покрив на NEMO от Syncro в Пловдив товарна скара и носач за тръби за nemo

Оборудването, предлагано от фирма Syncro System, предвижда и аксесоари за почистване, за транспортиране на течности, за укрепване на инструменти и други материали. И за да използвате възможно най-добре и покрива на Citroen Nemo, в представителството ни в Пловдив ще откриете напречни товарни греди, товарни скари и държачи за тръби, направени по размер за този ван модел Nemo.

Желаете ли повече информация?
СВЪРЖИ СЕ С НАС