Оборудване за Jumpy Citroen в Пловдив

Обширният му товарен капацитет и правилните като форма, праволинейни и с прави ъгли стени го направиха един от най-обичаните и високо ценени ванове на Citroen. Освен това майсторите, занаятчиите, техниците по поддръжката и други техници и специалисти знаят, че именно поради опростените си линии без много извивки, Jumpy е идеалната основа за поставяне на ван оборудване от Syncro System. Серия аксесоари и модули за този ван може да трансформират всеки лекотоварен автомобил в истинска мобилна работилница. Първата версия на Citroen Jumpy бе пусната успешно на пазара през 1995 г. благодарение на сътрудничеството между Fiat и холдинга Citroen/Peugeot. Автомобилът разполагаше с подова платформа като на минивановете, произвеждани съвместно от италианския автомобилостроител и френските компании и пожъна успех. Дизайнът беше иновативен, времето за товарене и товарният капацитет като цяло бяха много добри – както като товароносимост, така и като обем, с оглед на външните му размери. През 2007 г. Citroen пусна нова, напълно обновена версия. Тя вече не беше базирана на подовата платформа на автомобил за превоз на хора, каросерията на новия ван сега разполага с товарен отсек с по-големи размери и с много по-квадратни и правилни като форма стени. Всички двигатели са дизелови, френско производство, с мощност от 90 до 136 конски сили и клиентът може да избира сред цели три модела с различна дължина: ниска къса колесна база, ниска дълга колесна база и накрая - висока дълга колесна база, чиято товароносимост достига до 1200 кг, а обемът за товар – до 7 куб. метра. Фирма Syncro System, която се занимава с интериорно оборудване за ванове от 1996 г., още от началото на своята дейност винаги е предлагала на клиентите, желаещи да оборудват възможно най-добре своите ванове, интериорно оборудване, предпазни панели, товарни скари и аксесоари за Citroen Jumpy и за петнадесет години оборудва практично и функционално няколко хиляди вана за водопроводчици, електротехници, монтажници и техници по поддръжката.

Подови панели, панели за стенна облицовка и обшивки за Jumpy

облицовки за каросерия JUMPY в Пловдив стенни панели от боядисана ламарина за JUMPYламаринена обшивка за врата за JUMPY

Така че в безкрайната гама от продукти за ван на фирма Syncro не може да липсват дървените и алуминиеви подови панели за Jumpy, страничните панели от ламарина или алуминий за защита на стените, капаците за разделителната преграда, капаците за арките на калниците и защитните панели и паравани за вратите. Става дума за важни облицовки и обшивки за предпазване на вътрешността на каросерията от удари и надрасквания и за улесняване на монтажа на компонентите и на обзавеждането за ван.

Jumpy с обзавеждане за ван: чекмеджета и рафтове

1_Jumpy, оборудван със система Ultra2_Jumpy с метални чекмеджета, капаци за арката на калниците и система за подсигуряване на куфарчета с инструменти Ultra3_Jumpy с аксесоари от система Ultra4_Jumpy с метални чекмеджета

Всички компоненти за ван на Syncro System са произведени от лек метал, за да не тежат твърде много в товарното отделение, но в същото време устойчив, за да осигуряват дълготрайност. Предлагат се в различни размери и форми, за да дадат възможност на собствениците на вана да поставят обзавеждане, което да отговаря идеално на нуждите им. Галерията със снимки по-горе показва например един ван Jumpy, чиито три стени са заети с оборудване. От лявата страна няколко рафта, отчасти отворени и отчасти затворени, са комбинирани със серия метални чекмеджета и табли за куфарчета с инструменти. Отдясно, въпреки по-ограниченото пространство, техническите лица на фирмата са успели да сглобят един стелаж с няколко рафта, отстрани на който са поставени редица аксесоари: държач за газови бутилки и поставка за ролка хартия, както и модул с прозрачни чекмеджета. Забележете, че върху разделителната преграда в дъното на товарното отделение има поставена широкоприложима система за подсигуряване, съставена от релса, куки и колан, както и държач за кабели. С тази организация товарното отделение е винаги идеално подредено и всички инструменти и уреди са винаги на мястото си. Останалото пространство в центъра на товарното отделение може да се използва свободно за товарене на материали.

Багажници за Jumpy

носач за тръби за покрив на бус JUMPY CITROENтоварни греди за покрив на JUMPY в Пловдив

За натоварването върху покрива на Jumpy, в сервиза си в Пловдив, България фирма Syncro предлага модулна система от товарни скари, напречни товарни греди и стойки за стълби, които се конфигурират съгласно нуждите на клиентите. Всички товарни скари на Syncro са здрави, сигурни и безшумни; изключителният профил Ultrasilent, използван за гредите, е разработен с цел ограничаване на аеродинамичното съпротивление и следователно – намаляване на шумовете и вибрациите.

Желаете ли повече информация?
СВЪРЖИ СЕ С НАС