Облицовки за под, стени и врати на Proace City

01_Облицовки за ван Toyota Proace City02_Подов панел от шперплат за Toyota Proace City03_Подов панел за ванове Proace City04_Под за ванове Toyota Proace City

Послушайте препоръките на техниците на Syncro: поръчайте си вътрешни облицовки за Вашия Toyota Proace City. Включително ако решите да изберете семпло и действително минимално оборудване (като в дадения по-долу пример), и преди всичко тогава. Подходящо избраните и оразмерени обшивки имат много предимства: 

  • подовият панел осигурява равна повърхност, за разлика от оригиналния под от гофрирана ламарина, предпазва пода от износване вследствие на ходенето по него, защитава го от влагата и осигурява устойчивост при евентуално падане на тежки или остри предмети;
  • страничните панели предпазват стените и вратите от огъване и представляват здрава основа за фиксиране на мебелите и аксесоарите за закрепване. 

По заявка техниците на Syncro България може да монтират и защитни панели за тавана, за арките на калниците и за стъклата на лекотоварния автомобил. 

Минималистично оборудване на Toyota Proace City

01_оборудване на ван-работилница Toyota Proace City02_Оборудване на ван Toyota Proace City

Toyota Proace City е компактен лекотоварен автомобил, подходящ за различни приложения в зависимост от нуждите на възложителя. Ако например предвиждате ванът да се използва често за транспортиране на големи по размер стоки или оборудване, може да редуцирате обзавеждането до един модул, поставен върху разделителната преграда в дъното на товарния сектор, така че да оставите товарното отделение почти напълно свободно. 

Това е изобразеният на снимката по-горе случай: единственото обзавеждане се състои от четири големи метални чекмеджета и един рафт. Страничните стени са оставени свободни, както и зоната под чекмеджетата. Би било достатъчно да добавите няколко аксесоара за подсигуряване на товари към стена или под, за да осигурите безопасното им транспортиране.

Багажни рейки за Proace City

01_Товарна скара с Ultrasilent профил02_Товарене на Proace City с товарни греди Syncro03_Товарни греди за Toyota Proace City със странични бордове и задна ролка

Желаете да товарите багаж и на покрива на Proace City? Поръчайте монтиране на багажник Syncro System: сигурна и безшумна система за товарене на инструменти и евентуални едрогабаритни материали извън товарното отделение. 

Може да се обърнете към представителя на Syncro за България, чийто централен офис е в Пловдив: първата консултация за Вашия проект за оборудване на ван е винаги безплатна! 

Желаете ли повече информация?
СВЪРЖИ СЕ С НАС