Пълно оборудване за Toyota Proace в Пловдив

Изключително високо ниво на техническите характеристики, великолепен комфорт и максимална многофункционалност. Това са предимствата на Proace – новият лекотоварен автомобил със средни размери, предлаган от Toyota, която искаше да създаде автомобил, подходящ за работа, но и елегантен, предлагащ всички удобства и приятен за шофиране. По тази причина този ван на японския автомобилостроител е подходящ за най-различни приложения и именно затова се предлага на пазара в различни варианти: с дълга или къса колесна база, с нисък или висок таван и с обем на товарния отсек от 5, 6 или 7 кубични метра и товароносимост до 1200 кг. Монтираният двигател е дизелов 2,01 D-4D, 128 конски сили, а теглителната способност достига до 2 тона. Товарният сектор е доста обширен. Достъпът до него се осъществява както отзад, така и през страничната врата. Освен това, като всички лекотоварни автомобили, може да се оборудва като пътуваща работилница благодарение на линията за модулно оборудване, специално направено за Proace Toyota от фирма Syncro System и винаги в наличност в българския клон на фирмата в Пловдив. В действителност в монтажния ни център идват всички специалисти, които работят в движение на територията на България.

01_Подов панел за Toyota Proace в Пловдив от Syncro02_Обшивки за Toyota Proace в Пловдив от Syncro03_Стенни панели и подови панели, обшивки за Toyota Proace

Продуктовата линия на Syncro за оборудване на Proace включва, естествено, и всички предпазни и укрепващи елементи, с които експертите на Syncro System в Пловдив създават базата за поставяне на модулите за мобилни работилници. Става дума за подови панели, които се поставят върху пода на товарния отсек на Proace, за да го укрепят, за панели и облицовки за вътрешната страна на каросерията, за покрития за преградите или за капаци за арката на колелото,за защити за вратите и решетки за прозорците. Подовите панели и облицовките за Toyota Proace са произведени от леки, но същевременно здрави и издръжливи материали като алуминиева рифелова ламарина и предварително боядисана ламарина. Всеки елемент, направен по точните размери за конкретния модел лекотоварен автомобил, е предварително срязан и разпробит, така че монтажът да се ускори и допълнително да се улесни.

04_От Syncro България – оборудване за Toyota Proace05_Proace със стелажи Syncro06_Оборудване за ван в микробус Proace Toyota, оборудван в Пловдив от Syncro

Вместимостта и просторността на товарния сектор на Toyota Proace разкриват пред специалистите в трансформирането на ванове цяла вселена от възможности за оборудване. Въз основа на запитванията на клиентите и на работните нужди, техниците от българския монтажен център съумяват да изградят функционална и персонализирана стратегия за оборудване. На горната снимка виждаме един Proace с оборудвани всички стени и с много аксесоари, точно като малка мобилна работилница. Над подовия панел от рифелова алуминиева ламарина са поставени три блока, съставени от модули. Вляво виждаме капак за арката на колелото, един метален модул с чекмеджета и няколко различни на дължина рафта от стелажа. Върху блока е поставен и малък изтеглящ се плот за менгеме и държач за хартия. Отдясно е монтиран шкаф, съставен от отворена кутия за арката на колело, метални чекмеджета и стелаж с два рафта, окомплектовани с два странични метални джоба за съхранение на дипляни, брошури или папки. В дъното на Proace откриваме шкаф, много подобен на този, които се намира при лявата стена, с отворена кутия за арката на колелото, чекмеджета и стелаж с рафтове. Върху задните врати е фиксирана полица със скоби за туби.

07_Proace мобилна работилница08_Proace с оборудване Syncro в Пловдив09_Специален автомобил Proace Toyota, оборудван от Syncro България10_Стелажни елементи и скрин шкафове с чекмеджета и други аксесоари за микробус Toyota Proace

Следващата серия снимки показва едно различно решение, подходящо за тези, които имат нужда да товарят големи количества стока и материали в товарния сектор. Подът е усилен с подов панел от шперплат, а шкафовете и другите модули са поставени само в лявата страна на автомобила. Тук намираме отворен капак за арката на колелото, над който е поставен щперплатов плот, върху който може да се поставят машини и материали, които могат и да се подсигуряват с ремъци, фиксирани към стената. В посока към преградната стена имаме друг модул, разполагаща с ремъци и полици и над който е поставена редица прозрачни чекмеджета. Оборудването се допълва от държач за ролка хартия и здрава и практична товарна рампа Syncro System, лека и солидна: идеална за товарене и разтоварване на материали и машини.

11_Системи за транспортиране върху покрива на Proace от Syncro - България12_Бус Proace, оборудван в Пловдив от Syncro

В монтажния център в Пловдив може да намерите и всички системи Syncro за транспортиране върху покрива на автомобила: напречни товарни греди, надлъжни релси за транспортиране на стълби, държачи за тръби от неръждаема стомана и товарни скари: всички те направени по „супертиха“ система (Supersilent), която намалява шума и вибрациите по време на движение.

Желаете ли повече информация?
СВЪРЖИ СЕ С НАС