Обшивки, облицовки, модули за съхранение и аксесоари за Peugeot Expert в Пловдив

Модел Expert е създаден през 1995 г. като резултат от споразумението между Fiat и холдинг Psa: това е среден по размер ван, който първоначално се произвежда с платформата на минивана на производителите на автомобили, участващи в проекта, но през 2007 г. се променя из основи, като предлага на ползвателите по-обемен товарен отсек, по-удобно управление и по-модерен външен вид. В последната си версия Peugeot Expert е пуснат за продажба в различни комбинации на височина и дължина, които достигат до максимален обем от 7 куб.м. с товароносимост от 1200 кг. В представителството си в Пловдив, България фирма Syncro System оборудва Expert Peugeot, като прилага цялото натрупано през годините ноу-хау, а сътрудниците му изслушват внимателно клиента, чиито най-разнообразни изисквания биват удовлетворявани.

Протектори за Expert

01_вътрешна обшивка за expert от алуминиева рифелова ламарина02_стенни панели и подов панел за Expert в Пловдив 03_обшивки за ван Expert, оборудван в Пловдив от Syncro

И при Peugeot Expert не може да се пропусне първият етап от оборудването, а именно поставянето на защитни панели за каросерията: това е стъпка, която гарантира на автомобила по-дълъг живот, а панелите се превръщат и в отлична основа за закрепване на другите модули. Syncro System в Пловдив поставя подови и странични панели, капаци за разделителната преграда, паравани за врати и капаци за арката на колелото, направени точно по размери на Peugeot Expert – всички те се произвеждат в заводите на фирма Syncro в област Венето, Италия. На снимката се вижда специална обшивка, изцяло направена от рифелова алуминиева и друга ламарина.

Оборудване по точен размер за Expert

1_Expert, оборудван със система Ultra2_Expert с метални чекмеджета, капак за арката на калника и система за закрепване на куфарчета с инструменти Ultra3_Expert с аксесоари от система Ultra4_Expert с метални чекмеджета

Високата степен на персонализация на оборудването, предлагано от модулната система Syncro System, позволява да създадете десетки различни решения за оборудване на едно превозно средство - всички те съобразени с конкретните нужди на собствениците или ползвателите му. В случая на Expert Peugeot на снимките по-горе от лявата страна на автомобила са монтирани два блока с обзавеждане, съставени от две отделения с вратичка, едно отделение със система за подсигуряване на товари с колан, табли за поставяне на куфарчета с инструменти, метални чекмеджета и отворени рафтове. От дясната страна се редуват отворени и затворени рафтове, като има и няколко окачени модула: две поставки за газови бутилки и един модул с прозрачни чекмеджета, отварящи се чрез накланяне.

Оборудване с менгеме и прозрачни чекмеджета в Expert


01_товарни греди за Expert от Syncro в Пловдив 02_багажник тип товарна скара с предпазен борд върху бус Expert

А ако сред Вашите нужди е и тази да превозвате оборудване върху покрива на буса, то имайте предвид, че Syncro System в Пловдив поставя напречни товарни греди с размери, пригодени специално за Peugeot Expert, с избор и на носачи за тръби или надлъжни релси и стойки за пренасяне на стълби.

Желаете ли повече информация?
СВЪРЖИ СЕ С НАС