Стелажи, подови и странични панели, товарни рампи, аксесоари и модули с чекмеджета за Boxer Peugeot в Пловдив

Ако търсите ван оборудване, което да оползотворява оптимално и да организира максимално добре товарното отделение на Вашия Peugeot Boxer, Syncro System е точната фирма за Вас. За петнадесет години дейност в сферата на оборудването на лекотоварни автомобили и ванове с работилници, италианската фирма (сред най-високо котираните в тази сфера) разработи линия специално за товарния сектор на големия ван на Peugeot. Едно високо ценено от клиентелата превозно средство, създадено през 1981 г. и достигнало до 2006 г. с третата си версия. От гледна точка на товароносимост и дизайн Boxer представлява голям автомобил с обширна каросерия и правилни линии. Това позволява максимално оползотворяване на пространството на товарния отсек и монтиране на интериорни модули и друго оборудване и в най-високата част, която няма големи извивки и по тази причина успява да побере и големи по размери модули за обзавеждане на вана. 

Обшивки по точен размер за Boxer

1_дървени вътрешни обшивки с мраморен ефект и рифелова алуминиева ламарина за Boxer от Syncro в България2_панели от рифелова алуминиева ламарина за Boxer3_Обшивки за каросерия на Boxer от Syncro в България

Преди в Boxer да се поставят работни плотове, модули с чекмеджета или стелажи, би било уместно каросерията да се облицова отвътре с подходящи защитни капаци и панели. Както е добре известно на собствениците на микробуси, като цяло този вид превозни средства са подложени на удари вследствие на случайно преместване или падане на транспортираните материали. За да се справи с този проблем и да улесни монтажа на ван оборудването, фирма Syncro System покрива пода и вътрешните стени на Boxer със срязани по точен размер подови панели от шперплат или алуминий и със странични капаци и панели от предварително боядисана ламарина. А за тези, които желаят максимална безопасност и комфорт, Syncro е включила в каталога си и обшивки за вратата, капаци за арката на колелото и капаци за разделителните прегради на Boxer.

Оборудване за подвижна работилница в Boxer

1_Boxer с обзавеждане Ultra2_Boxer с отделение за куфарчета с инструменти, чекмеджета и поставка за руло хартия Ultra3_Boxer със затворени рафтове и прозрачни чекмеджета от система Ultra4_Boxer със система за подсигуряване на куфари и релси с колани за укрепване на товари5_Система за укрепване и подсигуряване на товари върху покрива на Boxer6_Носач за тръби върху покрива на Boxer

Етапът на укрепване на вана е последван от същинското оборудване, тоест от поставяне на модулите. Както вече беше казано, именно в този момент ванът Boxer придобива същинския вид на подвижна работилница и се превръща в уникално и персонализирано пространство. Показаният на серията снимки пример включва пълно оборудване, намиращи се и от трите страни на товарния отсек. Отляво може да забележите редица табли за поставяне на метални куфарчета за инструменти и система за подсигуряване с колани на куфарчетата, както и отворени стелажни рафтове. Отдясно оборудването се състои от две отделения с напълно отварящи се вратички, модул с изваждаеми прозрачни чекмеджета и втори модул с чекмеджета, отварящи се чрез накланяне. Върху разделителната преграда в дъното на вана има система за закрепване, която предлага допълнителни възможности за товарене на стоки и материали.

Товарни скари и рампи за товарене за Boxer

За улесняване на транспортирането на стока върху покрива на Boxer, фирма Syncro System осигурява здрави, леки и конфигурируеми товарни скари, багажници, напречни товарни греди и надлъжни релси за стълби с един или два плъзгача в зависимост от нуждите на конкретния клиент. Благодарение на ролките и на специални механизми, тези системи са в състояние да улеснят процесите на товарене и разтоварване, и благодарение на специалния аеродинамичен алуминиев профил да осигурят максимална безшумност по време на движение.

1_Товарна скара със супертих профил върху Boxer Peugeot2_стойка за стълба за покрив на Boxer Peugeot в Пловдив от Syncro

Предлаганата от фирма Syncro гама аксесоари за Boxer включва и товарни рампи, опорни плотове за менгеме, светлини и скоби за пожарогасители. Syncro в Пловдив, България Ви дава възможност да разполагате с всички удобства на един малък, но изцяло окомплектован сервиз/работилница на колела във Вашия оборудван Boxer.

Желаете ли повече информация?
СВЪРЖИ СЕ С НАС