Скрин шкафове с чекмеджета, стелажи, облицовки и аксесоари специално за Crafter в Пловдив, България от Syncro

Наличен в четири дължини на каросерията и три височини на покрива, ван Crafter на Volkswagen се числи към категория лекотоварни автомобили и заема място сред големите по размери фургони с товароносимост до 2550 кг. Настоящата серия, пусната на пазара през 2006 г., акцентира именно върху голямото пространство и вместимостта на товарния отсек, който може да побере значително количество стока и оборудване, включително и едрогабаритно. Освен товарната серия, има и модели Crafter, оборудвани за превоз на пътници или комбинирани за превоз както на пътници, така и на стоки. Освен това този немски микробус може да се продава и като бордова платформа за оборудване като камион или кемпер. За тези, които са избрали „карго“ версията на Crafter, в центъра си в Пловдив, България фирма Syncro System предлага на майстори и предприятия, желаещи да оптимизират и организират възможно най-добре пространството в своя ван, обширна гама възможности за избор на оборудване и аксесоари за ван: полици, работни плотове, рафтове, скринове с чекмеджета и кутии за трансформиране на Crafter в мобилен сервиз. От друга страна просторният товарен отсек дава възможност за безброй комбинации от модули за ван оборудване и позволява да се движите в самия ван максимално свободно, точно като в работилница.

Подови панели и панели за стенни облицовки за Crafter

01_Подов панел и стенни панели за Crafter в Пловдив от Syncro02_странични панели Syncro за бус Crafter в България 03_интериорни облицовки за Crafter от Syncro System04_ странични панели за Crafter от алуминиева рифелова ламарина в Пловдив

Подови панели от засмолен шперплат или алуминий, странични панели от предварително боядисана ламарина или алуминий, капаци за разделителната преграда, изрязани по точно зададен размер, защитен шкаф за калник, паравани и капаци за вратите, решетки за стъклата. Българският сервиз на Syncro System е оборудван за извършване на мероприятия за предпазване и укрепване на всяка отделна част във вътрешността на каросерията на Crafter на Volkswagen. Облицоването на интериора на товарното отделение със здрави и устойчиви материали (дървесина или рифелова алуминиева ламарина) с цел предотвратяване на риска от огъване или надраскване на ламарините е от основно значение: това важи за пода, стените, вратите и прозорците.

Стелажи и системи за закрепване за Crafter

1_Crafter с обзавеждане Syncro Ultra2_Crafter със затворени рафтове, чекмеджета и стелажи с контейнери3_VW Crafter със сгъваема опора за менгеме и работен плот от система Ultra4_Crafter с комбинирана машина генератор-компресор

В зависимост от нуждите на възложителите, товарният отсек на Crafter може да се оборудва със стелажи, чекмеджета  или с работни плотове с менгеме и осветление. Благодарение на широката приложимост на модулите на Syncro System, възможностите са безбройни. В галерията снимки по-горе виждаме един Crafter, оборудването в който е поставено от двете страни. Отляво виждаме шкаф с ключалка и рафтове с предна вратичка, както и аксесоари за почистване, разположени върху вратата на вана и върху външната страница на обзавеждането. От дясната страна е оформен кът за работилница с работен плот, сгъваема опора за менгеме и модул с прозрачни чекмеджета за дребни детайли. Има място и за комбинирана машина компресор-генератор, докато върху разделителната преграда в дъното е поставена релса, която служи за фиксиране на коланите за подсигуряване на товари и две макари за маркуч.

Багажници и рампи за товарене, които се монтират върху Crafter

Фирма Syncro System произвежда товарни скари, багажници и напречни товарни греди за Crafter, както и практични стойки за стълби, разработени с цел да улеснят максимално вдигането или разтоварването на стълбата от покрива. Багажниците на Syncro са издръжливи и безшумни, тъй като разполагат със специален алуминиев профил, който може да намали вибрациите и шумовете по време на движение.

01_товарна рампа за Crafter в Пловдив02_рампа за Crafter от Syncro System България

Предвид значителните размери на Crafter е естествено да се извади заключението, че собственикът на подобен ван има нужда да превозва сравнително тежки машини или оборудване. С цел улесняване на операциите по товарене и разтоварване на товарния отсек, в българското представителство на Syncro System се предлагат товарни рампи от алуминий или от алуминий и стомана с товароносимост от 200 до 1800 кг.

Желаете ли повече информация?
СВЪРЖИ СЕ С НАС