ОБОРУДВАНЕ ЗА VOLKSWAGEN TRANSPORTER

От спартанския модел от 1949 г. до модерните форми на сегашната версия - Transporter на Volkswagen е на повече от шестдесет години, но изобщо не му личат. Това е един от първите лекотоварни автомобили, влезли в производство, но от първата серия до 2003 г. (годината, когато излезе последният модел) той претърпя многобройни промени. Днес Transporter представлява среден като размери ван, удобен, практичен и многофункционален; освен в товарната си версия, той се произвежда и във варианти на бордова платформа, кемпер, микробус, комбиниран и естествено може да бъде трансформиран в мобилна работилница благодарение на оборудването за лекотоварни автомобили , предлагано от Syncro System - България и на значителното пространство в товарния отсек. В зависимост от колесната база и от типа покрив, този ван може да предложи товароносимост от 800 до 1400 кг и обем за товарене, който варира от 5,8 до 9,3 метра.

Подови панели и панели за стенна облицовка за Transporter

1_дървен подов панел за Transporter2_интериорни стенни панели за микробус Transporter3_капак за арката на колело за Transporter

Който желае да организира оптимално пространството на товарното отделение на Transporter, преди всичко трябва да монтира подходящи защитни панели за стените и пода на товарния отсек. Като при всички други ванове, каросерията на товарния отсек на Transporter също не е в състояние да издържи на удари, предизвикани от падане или преместване на транспортираните материали, без да се повреди. По тази причина в монтажния център на фирма Syncro System в Пловдив, България се предлагат дървени и алуминиеви подови панели , специално произведени за Transporter, капаци за арката на колелото, странични панели, капаци за разделителната преграда и за вратите . Става дума за готови за монтаж леки, но здрави компоненти, значително по-евтини от тенекеджийските услуги.

Transporter с мебели и аксесоари Ultra

1_Transporter с обзавеждане Syncro Ultra2_Рафтове за контейнери и прозрачни чекмеджета за Transporter3_Transporter с работен плот, аксесоари и обзавеждане Ultra04_Transporter vista laterale dell'arredo Ultra

Решенията за модулите за обзавеждане са безкрайно много и зависят от желанията и нуждите на възложителите. Модулността и взаимозаменяемостта на продуктите Syncro Ultraза Transporter увеличават броя на тези възможности за оборудване и позволяват създаване на персонализирано обзавеждане. В показания на снимките по-горе пример виждаме ван Transporter, оборудван от лявата страна с рафтове, отчасти от стелажи с разделители и нехлъзгаща се подложка, отчасти с контейнери Euronorm. В най-горната секция има модули с изваждаеми прозрачни чекмеджета, докато върху подовия панел (покрит с дърво със специално покритие с мраморен ефект) има система за автоматично подсигуряване на куфарчета с инструменти. Трябва да се отбележи, че отдясно има изваждаема табла, в която са поставени две куфарчета Galaxy.

Стойка за стълба и багажни скари върху Transporter

напречни товарни греди за Transporter в Пловдивсистема за транспортиране върху покрива на Transporter

В сервизите на фирма Syncro System се предлагат и практични решения за товарене върху покрива на Transporter. Багажници, товарни скари, напречни товарни греди и стойки за стълби са изработени от алуминий и стомана, поради което са здрави, но същевременно и леки. Ексклузивният супертих профил Supersilent гарантира намаление на шумовете и вибрациите по време на движение на автомобила, подобрявайки комфорта и намалявайки разхода на гориво. Системата Syncro за превозване на стоки върху покрива Ви позволява и да персонализирате товарните скари в зависимост от нуждите си и да ги монтирате повторно и върху други ванове.

Желаете ли повече информация?
СВЪРЖИ СЕ С НАС