Мобилна работилница в микробус в Пловдив

Оборудването на собствения микробус като мобилна работилница е най-лесният и практичен начин за спестяване, оптимизиране на работното време и перфектно организиране на пространството в работния автомобил, независимо от размерите, марката или модела му. От двадесет години фирма Syncro System, която сега има офис и в Пловдив, се занимава единствено и само с оборудването на работни лекотоварни автомобили и мобилни работилници. Една пазарна ниша, която фирма Syncro съумя да проучи и развие до степен да заеме една от лидерските позиции в този сектор. Сфера на дейност, която е може би малко известна на повечето хора, но която е от голямо и основно значение за занаятчии, техници по поддръжката, дърводелци, строителни работници, бояджии, водопроводчици и електротехници, които трябва винаги да носят със себе си цялото необходимо за работата им оборудване и да разполагат с перфектно оборудвана работилница на колела, която да им осигурява безопасност и удобство. Мобилните работилници, направени в центровете на Syncro System, отговарят оптимално на тези изисквания: те са оборудвани с основи и модули, направени от леки и устойчиви материали, проектирани „по мярка“ за клиента и за неговите нужди и се приспособяват перфектно към формата на товарния сектор.

Syncro трансформира твоя ван в подвижна работилница

От хаос към ред

Благодарение на произведените и монтирани от Syncro полици, рафтове, шкафове, чекмеджета и издърпващи се кутии, товарният сектор на Вашия бус придобива функционален и подреден вид и вече няма да губите часове наред в търсене на този или онзи инструмент, захвърлен произволно в някой ъгъл на микробуса. Оборудването за мобилни работилници от Syncro е създадено за съхранение и подреждане на дребни елементи, инструменти и материали и за избягване на разпиляването и хаоса.

Аксесоари за подвижни работилници от Syncro Bulgaria

00_ван, оборудван от Syncro01_изваждаема опора за менгеме03_Изваждаеми прозрачни чекмеджета за ван04_Нов шкаф Ultra за ванове

Също така, за да осигури възможност за извършване на бързи намеси на място, фирма Syncro може да вгради в оборудването на мобилната работилница и работни плотове, менгемета и поставки за менгемета, светлини и други полезни аксесоари, както и редица вътрешни обшивки за каросерията като например дървени или алуминиеви подови панели, странични панели, капаци за преградата на товарния сектор и основи за надстройване на дъгата на калника.

Спестете време и пари

Предимствата на трансформирането на обикновения работен микробус в мобилна работилница може да се изчислят от гледна точка на спечелено време (30 минути дневно, спестени от времето, което преди това сте прекарвали в търсене на инструменти и прибори), на спестени средства (около 5003 лева годишно), но и като подобряване на имиджа: перфектно организираното работно помещение е винаги отлична визитна картичка.

Желаете ли повече информация?
СВЪРЖИ СЕ С НАС