Микробус, трансформиран в работилница: от фирма Syncro, Пловдив (България)

Модули с чекмеджета, работни плотове, шкафове, стойки за менгеме, комплекти за почистване на ръце, светлини, куки за товари, куфарчета за инструменти… Syncro System произвежда и монтира всичко, което е необходимо за трансформиране на всеки товарен сектор на автомобила в същинска работилница. От 20 години фирмата в Сан Дзено ди Касола, която има филиал и в Пловдив, България, се занимава с оптимизация и реорганизация на пространството в работните лекотоварни автомобили и е в състояние да предложи на монтажници, водопроводчици, електротехници, дърводелци, бояджии и други специалисти, работещи „в движение“, практична и надеждна система за поддържане на ред в собствения им ван и за използване на товарния сектор като миниработилница. Едно работно място, където може да извършвате поправки, дребни намеси и поддръжки.

01_голям ван, оборудван със система Syncro Ultra03_Trafic Vivaro Talento с обшивки на каросерията04_Страничен изглед на Vito, оборудван с вертикални фрезовани карго барове

Трансформиране на лекотоварния автомобил в работилница

Модулните компоненти на Syncro System позволяват създаване на персонализирани решения, различни за всеки конкретен микробус с работилница, който се оборудва с основи и модули, подходящи за размерите на превозното средство и за нуждите на клиентите. Възможностите са неограничени: като започнем от частичното оборудване – с поставянето на рафтове, модули с чекмеджета и кутии само на едната стена – до цялостното оборудване с модули от всички страни; от решения, позволяващи спестяване на място като например тези с модули с чекмеджета за инструменти под товарната плоскост, до специално оборудване за транспортиране на мотори или go kart. Техниците от монтажния център в Пловдив са на Ваше разположение, за да изслушат запитванията Ви и да осигурят максимално удовлетворение на клиента.

Оборудването от Syncro е инвестиция, която си струва!

От друга страна микробусите с работилница с марката Syncro System не са само превозни средства, а се превръщат в безрискова дългосрочна инвестиция за специалистите, които упражняват собствена професионална дейност. На първо място редът, който се създава от обзавеждането в товарния сектор, свежда до минимум загубите на време, пораждани от хаоса и липсата на място за поставяне на работните материали. На второ място, произведените от Syncro System панели и обшивки за вътрешната страна на каросерията допълнително заздравяват работния микробус, като го предпазват от следи от удар, деформации и драскотини. И на последно място по поредност, но не и по значимост - многобройните сертификати доказват, че всички продукти, направени от Syncro за трансформиране на работни микробуси, притежават изключително добри механични характеристики и са направени от високоякостна стомана, полипропилен, специален нехлъзгащ се шперплат от устойчива на влага дървесина, неръждаема стомана и алуминий: изключително леки материали, които в същото време са в състояние да осигурят максимална устойчивост и здравина.

Желаете ли повече информация?
СВЪРЖИ СЕ С НАС