Оборудване на лекотоварен автомобил в Пловдив от фирма Syncro

По-висока степен на сигурност, спестяване на време и пари, подобряване на имиджа. Оборудването на вана и трансформирането му в същинска мобилна работилница означава всеки занаятчия или специалист, който работи на различни обекти и в движение, осезаемо да повиши качеството на работата си. Syncro System е сред най-реномираните фирми в сферата на трансформирането на микробуси и работни ванове и от двадесет години работи само в тази сфера, като проектира и създава персонализирани решения въз основа на нуждите на собствениците. Най-близкият ни филиал за електротехниците, водопроводчиците, други монтажници и специалисти, които упражняват дейността си в България, се намира в Пловдив.

01_работилница в микробус в Пловдив от Syncro02_платформи за товарене на микробуси от Syncro

Целта на специалистите, които поверяват автомобила си на Syncro System за трансформиране, е да оптимизират пространството в товарния сектор, за да повишат производителността на труда си в движение. Подреденото и разумно разположение на оборудването в микробуса означава да кажете сбогом на търсенето на компоненти и материали, хвърлени безразборно в някой ъгъл на автомобила, което носи и финансови предимства. Фирма Syncro е изчислила, че при спестени средно 30 минути на ден, може да спестявате повече от 5003 лв годишно, ако микробусът Ви е оборудван подходящо. Без да броим парите, които няма да се налага да харчите повече за поправяне на каросерията и интериора.

01_оборудване за ван от Syncro Bulgaria с основи, модули и аксесоари02_оборудване с вътрешни обшивки на микробус в Пловдив03_релси за стълби за микробус от Syncro System, България04_куки и ремъци за оборудване на работен микробус

Оборудването на лекотоварни автомобили от Syncro System се отличава със здраво закрепване на всеки отделен компонент, което предотвратява опасността от падане и от повреждане на стените или пода на автомобила, които освен това се предпазват чрез поставяне на подови настилки и странични облицовки от шперплат и рифелова алуминиева ламарина. В този момент товарният сектор е готов за монтиране на основите и модулите на Syncro - от плотове до чекмеджета, от рафтове и полици до шкафове: всички те са модулни, може да се комбинират и да се вграждат във всякакви бусове.

01_аксесоари за оборудване на микробуси от Syncro, Пловдив02_вентилационна шахта за оборудван микробус 03_Детайли от оборудването на микробуси в Пловдив04_специално оборудване за ванове от Syncro System в Пловдив

Фирмата предлага и широка гама аксесоари като кутии, генератори, компресори, светлини, куки, вентилационни системи, ремъци, комплекти за спешна помощ или за почистване, стойки за компютри, системи за закрепване на дълги предмети и много други сертифицирани артикули, за които предоставяме гаранция и които са съобразени с изискванията на Закона за движение по пътищата. В центровете за оборудване на микробуси, намиращи се по територията на цяла Италия и по света, техниците на Syncro напътстват клиентите си през всички етапи на трансформиране на автомобила в пътуваща работилница: изслушват нуждите на клиента, разработват проект за оборудване на микробуса, подходящ за дейността на собственика му и за размерите на превозното средство, ангажират се с монтажа и при необходимост осигуряват на клиента и следпродажбено обслужване.

Желаете ли повече информация?
СВЪРЖИ СЕ С НАС