От Syncro Bulgaria - системи за закрепване на всякакви товари

Често ли Ви се случва да пренасяте бутилки под налягане или други тежки, и преди всичко – потенциално опасни товари?

Редът в товарния сектор Ви е на сърце и не искате всичко, което пренасяте, да се разбърква и да Ви губи време за работа?

Желаете във всеки един момент да разполагате с инструментите или материалите, които използвате най-често, но не искате просто да ги хвърляте в някоя кутия или чекмедже?

Искате да сте сигурен, че по пътя нищо от това, което сте натоварили в товарния сектор или на тавана, няма да се премести от мястото си с всички рискове, които това може да породи както за целостта на повърхностите и оборудването, така и за сигурността на хората в кабината на водача.

На последно, но не по-малко важно място, искате ли да сте сигурни, че спазвате законовите разпоредби за товаренето на автомобили, избягвайки сериозни последствия в случай на пътен инцидент или непредвидени обстоятелства?

Отговорът на тези нужди може да получите гарантирано от сервиза на Syncro System в Пловдив, благодарение на обширната гама системи, предлагана от фирма Syncro за сигурно закрепване на стока, инструменти, материали и оборудване вътре във и върху микробуса.

Цели на системите за закрепване на товари на Syncro:

  • подреденост: всеки предмет остава на мястото си дори и при по-рязко спиране, при завиване и произшествия.
  • безопасност: чувствително спада рискът транспортираните материали да пробият разделителната преграда с кабината на водача или да бъдат изхвърлени навън с висока скорост, както и вероятността за взрив и пожар вследствие на неконтролираното преместване на съдове с потенциално запалими течности или газове.
  • функционалност : закрепването на материалите и освобождаването им е лесно.

В ЗАВИСИМОСТ ОТ КОНКРЕТНИТЕ СИ НУЖДИ, МОЖЕ ДА ИЗБИРАТЕ МЕЖДУ:

Системи за закрепване на товари на автомобилния покрив.

1_в Пловдив стойка за стълба с марка Syncro за ван2_носач за тръби за лекотоварни автомобили от Syncro в Пловдив3_товарна скара с антивибрационна система

Напречни товарни греди, товарни скари, надлъжни релси за стълби, държачи за тръби., Безшумност и сигурност с патентованата система на Syncro с напречни профили Supersilent, която осигурява по-малък разход и по-добър комфорт при управление на автомобила, благодарение на по-слабия шум и по-малките вибрации.

Системи за закрепване на товари в задния сектор.

01_колани-с-накрайник-тип-кука03_колани-за-ванове-с-накрайник-тип-кука04_универсална-скоба-за-укрепване-във-ван06_мрежичка-за-съхранение07_карго барове за ван


Изборът е обширен: рамки (основи) за укрепване на специални предмети като държачи за мотори, държачи и поставки за газови бутилки, държачи за картуши със силикон, държачи за пожарогасители, поставки за свредла и др.; различни видове куки за инструменти; комплекти за укрепване и подсигуряване, съставени от ремъци и релси или ремъци и метални щанги. И още: щанги за закрепване на товари с опция вертикално или хоризонтално разполагане за разделяне на пространството на товарния сектор и за избягване на преместването и повреждането на едрогабаритна стока и подсигуряващи мрежи, които да се фиксират към оборудването или към панелите.

Системи за закрепване в кабината на водача.

01_Поръчка в микробуса02_поставка-за-лаптоп-за-ван


Става дума за аксесоари, специално създадени за кабината за управление, пригодена за офис: органайзер и поставка за компютър за седалката на пътника.

Ако все още имате съмнения или искате да видите „на живо“ тези и други решения за укрепване и подсигуряване на товара във Вашия работен автомобил, се обадете или направо посетете българския филиал на Syncro System в Пловдив: ще откриете компетентност и готовност за съдействие и ще може да изпробвате със собствените си ръце надеждността на системата Syncro.

Желаете ли повече информация?
СВЪРЖИ СЕ С НАС