Необходими са само няколко часа за трансформиране на Trafic 2014 в мобилна работилница по метода на Syncro System

След рестайлинга от 2000 г. „третата серия“ на Renault Trafic стана един от най-ценените и най-търсени средно-големи лекотоварни автомобили от професионалистите, работещи в движение, и се превърна в своебразна школа за всички производители на ванове. Въведените от френската фирма новости касаят основно дизайна на каросерията, която сега се отличава с праволинейни и чисти линии и правилни форми. Тези особености, заедно с просторността на товарния отсек, превръщат автомобила в идеална база за всякакво оборудване и именно по тази причина фирма Syncro System разработи специална линия аксесоари и оборудване за всеки тип Trafic. За да отговори на нуждите на пазара, които стават все по-разнообразни и специфични, Renault дава възможност на купувачите на Trafic да избират сред четири различни размера, с различна височина и дължина на вана. Обемите варират между пет и осем куб. метра, а товароносимостта може да достигне до 1200 кг. Двигателите са дизелови или бензинови с мощност до 150 к.с.

През 2014 фирма Renault пусна на пазара четвъртата серия Trafic: в Syncro, Пловдив ще намерите специално оборудване за Renault Trafic 2014!

Обшивки за Trafic 2014

01_ От Syncro в България подов панел от гумирана дървесина за Trafic 201402_Обшивки Syncro System за Trafic 2014.jpg03_Облицовки за Trafic 2014 от Syncro България

Всички модули и аксесоари за Trafic се намират в склада на монтажния център на Syncro System в Пловдив, България. Тук може да подложите буса си на оптимизиране на пространствата, което ще трансформира един добър ван в изключителна работилница на колела, оборудвана като сервиз. Първата стъпка от метаморфозата се състои в укрепване на каросерията отвътре, което се осъществява чрез поставяне на дървени или алуминиеви подови панели и специални панели от алуминий или предварително боядисана ламарина към стените. По този начин ще се избегнат деформации вследствие на теглото на товара, надраскване или изкривяване на ламарините по вътрешността на каросерията. Сред облицовките и обшивките трябва да споменем и паравани и защити за врати, капаци за разделителната преграда, решетки за стъкла и капаци за арките на колелата.

Един пример за подвижна работилница в Trafic 2014

1_Trafic с оборудване Syncro Ultra2_Trafic с чекмеджета и системи за закрепване на куфарчета с инструменти3_Окачен модул с прозрачни чекмеджета, отварящи се чрез накланяне, за Trafic4_Оборудване със системи за подсигуряване на товара в Trafic

Обширно и с правилни размери, товарното отделение на Renault Trafic 2014 изглежда направено специално за подвижна работилница. Почти вертикалните стени и обширната товарна повърхност са отлична стартова основа за оборудване на автомобила като работно място. В галерията снимки виждаме едно решение, при което са използвани и двете странични стени – върху дясната са поставени модули с минимална дълбочина, така че ползвателят на вана, който се нуждае от много свободно пространство в товарния отсек, да бъде максимално улеснен. Лявата стена е оборудвана с няколко отворени рафта, система за подсигуряване на куфарчета с инструменти с колан, метални чекмеджета и табли, върху които да се поставят куфарчетата.

Товарни греди за Trafic 2014

01_Товарни греди от Syncro за Trafic 2014 в Пловдив 02_Системи за транспортиране върху покрива на Trafic от Syncro България

Накрая, за допълнително увеличаване на товароносимостта, техниците в Пловдив може да монтират върху покрива на Trafic 2014 товарни скари, стойки за стълби и носачи за тръби, за да позволят безопасно и безшумно транспортиране на материали върху покрива. Тези системи са снабдени със специален аеродинамичен профил.

Желаете ли повече информация?
СВЪРЖИ СЕ С НАС