Специално оборудване за Master в България

Подходящо е за тези, които се нуждаят от обширни пространства за товарене; харесван е от майстори и техници, които винаги трябва да носят със себе си работно оборудване и инструменти, включително и едрогабаритни. Master е наречен големият ван от гамата лекотоварни автомобили на Renault. Пуснат на пазара за първи път през 1981 г., за три десетилетия той претърпя многобройни трансформации и днес, в четвъртата си версия, представлява модерен като дизайн ван в очите на купувачите, с добра товароносимост и в състояние да предложи отлични работни характеристики. Монтираните дизелови двигатели са от 2300 куб.см и развиват мощности от 100 до 150 к.с. Освен това Renault предоставя на клиентите си възможността да избират сред различни модели на Master; понастоящем се предлагат пътническа версия, комбинирана, такава със стационарен или разтоварващ се товарен отсек и само с рама. Полезните обеми за товар може да достигнат до 14,8 куб.м., а товарното отделение е с максимална товароносимост от 2 232 кг. Тези "щедри" размери позволяват на притежателите на превозното средство да преработват и оборудват товарния отсек според своите нужди, като го трансформират в пътуваща работилница. От години фирма Syncro System, специализирана в подготовката и реализирането на мобилни работилници, оборудва ванове Master Renault и произвежда специфична линия модули за този модел ван: от подови панели и облицовки до скринове с чекмеджета и шкафове, минавайки през работни плотове, различни кутии и аксесоари.

Защитни вътрешни обшивки на каросерия на Master

01_Master с подов панел с мраморен ефект.jpg02_Панели от предварително боядисана ламарина за Master04_Master с подов панел от шперплат с мраморен ефект.jpg

В Пловдив (България) работи център за оборудване и монтаж на фирма Syncro System, който ще Ви помогне да намерите най-подходящото решение за оборудване за Вашите нужди на занаятчия, майстор, техник, техник по поддръжка или търговски представител. В него екипът от професионалисти в оборудването на ванове ще изслуша и разбере исканията Ви, за да може след това да изработи проект „по мярка“ за Вашия Master и за Вашата дейност. На първо място персоналът на Syncro ще Ви препоръча да укрепите товарното отделение чрез поставяне на специални защитни обшивки по пода и по стените. Може да изберете между дървени или алуминиеви подови панели, странични панели от алуминий или предварително боядисана ламарина, паравани за вратите и капаци за разделителната преграда, решетки за стъклата и капаци за арката на колелото.

Модулно оборудване на ван от Syncro Bulgaria

01_Master с оборудване Syncro Ultra02_Рафтове, чекмеджета и контейнери от пластмаса за Master03_Работни плотове в Master04_Система за подсигуряване с релса и колан от система Ultra

След приключване на операциите по укрепване на товарното отделение, техниците от българския филиал на Syncro може да поставят същинското обзавеждане, чийто състав зависи от нуждите на собствениците и от опита на монтажниците, които може да използват безкрайно широка гама модулни елементи Syncro System. При показания на тези снимки Master е решено оборудването да се постави и от двете страни: отляво са монтирани две отделения с долна вратичка до самия подов панел, 12 метални чекмеджета и три стелажни рафта, един от които е с контейнери, които може да се изваждат.

Системи за транспортиране върху покрива със специален профил Ultrasilent

01_алуминиева товарна скара Syncro System за Master в Пловдив02_алуминиеви товарни пръти за Master

Оборудването на ван Master се допълва от системи на Syncro за транспортиране на материали върху покрива. И в този случай клиентът има големи възможности за избор между напречни товарни греди, стойки за стълби, товарни скари и носачи за тръби. Става дума за здраво и надеждно оборудване, направено от стомана и алуминий и разполагащо със специален аеродинамичен профил (Ultrasilent), който намалява съпротивлението на въздуха, ограничавайки по този начин шума и вибрациите.

Желаете ли повече информация?
СВЪРЖИ СЕ С НАС