Vivaro 2019 оборудван, облицован и окомплектован с аксесоари от Syncro в България

Opel Vivaro 2019 е среден като размери ван със сравнително просторно товарно отделение, който пожъна изключително голям успех сред потребителите на лекотоварни автомобили. Отначало се произвеждаше от General Motors в сътрудничество с Renault (под чиято марка излезе автомобилът-близнак Trafic), но няколко години след придобиването на Nissan от страна на Renault същият модел започна да се използва и с японската марка под наименованието Primastar. Максималната дължина на Vivaro, след излизането на новата версия 2014, стига до 5 метра и 40 см за Maxi, с максимална товароносимост от 1160 кг и 8,4 кубически метра обем. Функционалността на Opel Vivaro достига своя максимум с оборудването от Syncro System, направено от техническите лица в представителството й в Пловдив, България след изготвяне на прецизен проект, който се съобразява с характеристиките на дизайна на вана и с нуждите на собственика.

Подови панели и панели за стенни облицовки за Vivaro

01_Подов панел и странични панели за Vivaro Opel 201902_Шперплатов подов панел с покритие с мраморен ефект за Vivaro 2019, оборудван от Syncro в България 03_Странични обшивки от предварително боядисана стомана за Vivaro Opel 2019

Syncro System в Пловдив монтира защитни панели, направени точно по мярка за Vivaro 2019 в заводите на фирма Syncro в област Венето, Италия: така подът на Vivaro се облицова с подов панел от шперплат (или от алуминиева рифелова ламарина), докато върху стените се поставят устойчиви панели от стоманена или алуминиева ламарина. Освен това е възможно да покриете капаците за арката на колелото, разделителната преграда и горните части на вратите за максимална защита от удари и от въздействието на корозията за осигуряване на здравина на каросерията във времето.

Хиляди начини да оборудвате Вашия Vivaro със Syncro Ultra

01_Оборудване на opel Vivaro 2019 с табла за куфарчета02_Организатори за висящи инструменти за Opel Vivaro 201904_Страничен изглед на Opel Vivaro 2019, оборудван със система Ultra05_Страничен изглед на Opel Vivaro 2019

Vivaro 2019 може да се оборудва по хиляди различни начини, благодарение на неограничените възможности за комбиниране на система Ultra. Правилните форми на товарния отсек позволяват пространството вътре да се оптимизира максимално чрез поставяне на различни по размер модули за обзавеждане. В дадения на изображенията пример товарният сектор е оборудван с табли за поставяне на куфарчета, рафтове и два организатора за висящи инструменти по страничните стени. 

Друга отлична система за реорганизация на пространството предвижда използването на модули с прозрачни чекмеджета. Те са много тънки и се монтират малко над сандъците за калниците, така че да не заемат подовата повърхност. В тях може да се поставят подредени голямо количество дребни части и детайли.

Товарни греди за Vivaro

01_Багажник от товарни греди за Vivaro 2019 в Пловдив от Syncro02_Товарна скара с една стълба върху микробус Vivaro 2019 в България

Техниците на Syncro от представителството в Пловдив може да персонализират Opel Vivaro 2019, като го превърнат във ван, отговарящ на всичките Ви изисквания, включително нуждата за товарене на стълби, кабелни канали или други едрогабаритни предмети върху покрива.Поискайте неангажираща консултация, за да получите представа за безкрайните възможности на системата Syncro!

Желаете ли повече информация?
СВЪРЖИ СЕ С НАС