Combo Opel, оборудван от Syncro в Пловдив

Малък ван като Combo може да предложи също толкова възможности за оборудване като по-голям автомобил: тайната е в това да се прилагат най-подходящите за конкретния ван и неговите характеристики стратегии и комбинации, а именно това фирма Syncro System с представителството си в Пловдив (България) умее да прави най-добре. Този сервиз е оборудвал много ванове Opel Combo в най-различни комбинации. Целта е оптимално използване на ограниченото, но функционално пространство: говорим за максимум 3,2 куб.м. във версия “Flex Cargo” на Combo, при която и пътническата седалка в кабината за управление може да се поставя в полулегнало положение. В продуктовия каталог за ван оборудване, който ползват специалистите на Syncro в Пловдив, голямо внимание е посветено на облицовките и обшивките: това е така, защото фирма Syncro винаги е подчертавала колко е важно каросерията на вана да бъде защитена от удари и е разработила подови и стенни панели точно по размер за всеки модел лекотоварен автомобил.

04_подов панел с мраморен ефект и странични панели за Combo от Syncro България05_панели от предварително боядисана стомана за Opel Combo.jpg06_обшивки за Opel Combo

Показаният на снимките по-горе Opel Combo например е облицован с подов панел от рифелова алуминиева ламарина и със странични панели за горната част на стените и за вратите от предварително боядисана ламарина.

01_мобилна работилница, екипирана от Syncro Пловдив в Opel Combo02_полици за стелаж на ван Opel Combo03_Поставка за руло хартия в бус opel combo

След монтиране и фиксиране на облицовките и обшивките, специалистите от Syncro System в Пловдив се съсредоточават върху модулите за съхранение, които може да се поставят и върху двете странични стени или само от едната страна, в зависимост от това за какви цели ще се използва автомобилът. Модулите (скринове с чекмеджета, стелажи, плотове) на Syncro са подходящи за всякакви автомобили, тъй като са произведени по модулна логика и с асиметрична конструкция, която позволява пълно оползотворяване на пространството. В дадения по-долу пример оборудването е поставено отляво, със стелажи и прозрачни накланящи се кутии, модул за куфари с инструменти и колани за подсигуряване на товара. Отдясно, вече отчасти заета от вратата, е поставена само голяма поставка за руло хартия.

01_оборудване за Combo с модули и аксесоари от Syncro Пловдив02_аксесоари за ван за осветяване и почистване на Opel Combo03_стелаж при разделителната преграда в дъното на микробус Combo04_модули за Combo от Syncro България

В представителството на Syncro System в Пловдив ще откриете богата гама ван аксесоари, необходими за автономността на използващия автомобила при всякакви ситуации. При Opel Combo може да поискате монтиране на хигиенен комплект (с вода, хартия, сапун), но и на мобилни или стационарни осветителни системи, аптечки и системи за укрепване на оборудване и апаратура.

01_багажник Syncro в Combo Opel02_носач за тръби и товарни пръти за Combo, оборудван от Syncro Пловдив

Ако на покрива на вана трябва да се монтира багажник, може да разчитате и на пълна серия напречни товарни греди, носачи за тръби и стойки за стълби специално за Opel Combo, с гарантирани и безопасни връзки и патентована система за намаляване на вибрациите по време на път.

Желаете ли повече информация?
СВЪРЖИ СЕ С НАС