ОБОРУДВАНЕ НА NISSAN PRIMASTAR

Как да съчетаете модерната и аеродинамична форма с голяма товарна вместимост? Автомобилът Primastar на Nissan, произвеждан в сътрудничество с Renault, успява да затвори кръга и да предложи на собствениците си предимствата на средно голям/голям ван със значителна вместимост и тези на превозно средство със съвременен и приятен външен вид. Днес Primastar се предлага в две различни дължини и две височини, при чието комбиниране се получават общо четири версии. Обемите за полезен товар варират от 5 до 8,3 куб.м., докато товароносимостта е от 1 000 до 1 200 кг. Това означава, че няма проблеми в товарното му помещение да се постави оборудване, предлагано от Syncro System, обхващащо пълна линия модули за съхранение и оборудване за ванове, направени конкретно по размери за Primastar и проектирани с цел най-добро организиране на товарния отсек, който така може да се превърне в работна зона, в която да се чувствате като в работилница.

1_подови панели и капак за разделителна преграда от дървесина за Primastar2_вътрешни обшивки за бус Primastar в Пловдив3_Nissan с облицовки Syncro във ван Primastar

В монтажния си център в Пловдив, България, фирма Syncro System е в състояние да доставя на собствениците на Primastar обширна гама вътрешни защитни плоскости за каросерията. Ако стените и подът на превозното средство не бъдат подсилени адекватно, има риск да се деформират или да бъдат повредени вследствие на удари при преместване или падане на материали. Подовите панели от влагоустойчив шперплат или алуминиева рифелова ламарина  представляват солидна база за пода на товарния отсек, докато с панелите от боядисана ламарина или алуминий се облицоват стените отвътре. Освен това се предлагат и капаци за арката на колелото от стомана и дървесина или от стомана и алуминий, покриващи капаци за разделителната преграда, обшивки и паравани за врати и стоманени решетки за задните врати.

1_оборудване само отляво за Nissan Primastar2_стелаж и скоба за куфарчета в микробус Nissan Primastar3_облицовки на стени за Nissan Primastar

След монтиране на вътрешните облицовки и обшивки, оборудването на мобилната работилница може да се довърши много по-лесно чрез монтиране на модули за съхранение и друго оборудване. Стените, които са прави и подчертано вертикални, позволяват ефикасно оползотворяване на пространството в товарния отсек и поставяне на оборудване и кутии и в най-горната му част. На изображенията виждаме ван Nissan Primastar, оборудван само отляво със скрин шкафове с чекмеджета, изваждащи се куфарчета, полипропиленови кутии, рафтове и аксесоари. Дясната страна остава напълно свободна за товарене на стока.

1_стелажни елементи и аксесоари за Primastar в Пловдив2_скоба за преносими кутии/куфарчета за ван primastar3_прозрачни контейнери и менгеме в Primastar Nissan в България от Syncro4_трансформиране на Primastar в сервиз-работилница в България

В серията снимки по-горе може да разгледаме Primastar с оборудване по двете му стени, както и върху разделителната преграда. От двете страни на този ван забелязваме практичните скрин шкафове с прозрачни чекмеджета, високо ценени от клиентите на Syncrо, тъй като са с малки габарити и голяма вместимост, докато върху разделителната преграда има стелаж с полици с делители.

1_Алуминиева товарна скара за бус Nissan Primastar в Пловдив2_Primastar със Syncro система за транспортиране върху покрива на автомобила

Накрая трябва да кажем, че и в Primastar може да се монтира съставна модулна система за транспортиране на материали върху покрива на автомобила.

Предлаганите от Syncro System товарни скари, багажници и релси за транспортиране на стълби са направени специално за този Nissan и може да бъдат персонализирани въз основа на нуждите на собственика. Произведени от алуминий и неръждаема стомана, те се отличават с използването на ексклузивния супертих аеродинамичен профил Supersilent, разработен с цел драстично намаление на шума и вибрациите по време на управление на автомобила и за гарантирано спестяване на гориво и по-добър комфорт в движение.

Желаете ли повече информация?
СВЪРЖИ СЕ С НАС