Спринтер, оборудван в Пловдив за специалисти за полагане на подови настилки

Пловдив (България). Сред професионалистите, които последни влизат в гражданските и промишлените строителни обекти, са полагащите подови настилки. Висококвалифицирани технически лица, които се нуждаят от вана за транспортиране както на материалите, необходими за направа на самата подова настилка (тоест кашони с дървени ламели, плочки или баки със смола), така и на всички аксесоари и инструменти, нужни за извършване на довършителните работи. Ако сте погледнали снимките на тази страница, сигурно вече сте се досетили, че оборудването на този Мерцедес Спринтер е създадено именно за специалист в този сектор.

01_Sprinter, оборудван от Синхро България за специалисти по полагане на подови настилки02_Различни аксесоари във ван, оборудван от Синхро 03_Система за поставяне на силиконови картуши във ван04_Системи скоби за куфари за ван от Синхро България

Обзавеждането за Спринтер – отворено и затворено

Поставени са много стелажни рафтове както отляво, така и отдясно: в действителност става дума за мултифункционално оборудване. Допрени до пода и до дъгата на калника, обособените в конструкцията на обзавеждането отделения са затворени с отваряеми вратички. По този начин тези пространства се превръщат в обемисти шкафове: достатъчно е да се има предвид, че възложителят може да използва левия шкаф, който се отваря изцяло посредством въртяща и плъзгаща се панта, за съхранение на малка стълба. Наличието на горното отделение, разположено по цялата дължина и отварящо се откъм късата страна, улеснява транспортирането и вземането на дълги инструменти, дръжки или друго продълговато строително оборудване.

Системи за закрепване на товара: по стени, врати и върху оборудването

В този Спринтер за специалисти по полагане на настилки откриваме различни системи за закрепване на товари във вана:

  • на задната врата: комбинирайки релса с регулируеми и преместващи се куки (горе) и колан, фиксиран с две куки (долу), сме осигурили удобна вътрешна стойка за стълби;
  • върху разделителната преграда в дъното на вана: разполагането на две успоредни системи за закрепване с релси и колани предоставя възможност за транспортиране и на голямо по размери оборудване, като показаната на снимката ръчна багажна количка;
  • на задната стена на два съседни рафта – единият - на подовия панел, и другият – отгоре, релси и колани с тресчотка, съчетани с насрещници, превръщат двата рафта съответно в скоби за сандъци;
  • върху обзавеждането: добавянето на две фрезовани релси вертикално и на система с куки и колани хоризонтално върху обзавеждането отляво предоставя допълнителна възможност за безопасно поставяне на много високи кашони, като например такива с големи плочи.

Едно специално решение за конкретна нужда

Сред най-използваните артикули от монтажниците, полагащи подови настилки, е силиконът в картуш – широкоразпространен в строителството материал за запечатване на пукнатини и за предотвратяване на преминаването на течности. За да може да транспортирате по-голям брой в удобно и безопасно положение, за този Спринтер фирмата ни е разработила специален проект, който позволява да фиксирате върху самата стена цели три стойки за силиконови картуши (общо 27 гнезда!) посредством две опорни алуминиеви релси, олекотявайки товара върху намиращите се отзад облицовъчни панели от пореста пластмаса.

Персонализиране на оборудването

Няма ограничения в проектирането на оборудването на Синхро за ванове, освен размерите на превозното средство и неговата товароносимост. Всичко останало може да се направи и винаги може да се намери подходящо решение!

Обърнете се към техниците във филиала на Синхро България в Пловдив консултация – тя е безплатна и ще Ви помогне да разберете как най-накрая да намерите решения за проблеми, които Ви се струват нерешими!

Желаете ли повече информация?
СВЪРЖИ СЕ С НАС