Повече функционалност и по-висока ефективност благодарение на оборудвания ван за електротехници

България. Колко е средната ставка на един електротехник? Приблизителната оценка за Италия е около 30 евро на час. Следователно разходът, който поема възложителят, зависи от цената на използваните материали и от отработените часове, докато печалбата на изпълнителя е свързана и с броя обслужени клиенти, с качеството на услугата (което увеличава лоялността на клиентите) и с времето, действително използвано за работа. Възможно ли е тогава да се постигне по-голямо удовлетворение едновременно и на техника, и на неговите клиенти? Отговорът на този въпрос е категорично да, благодарение на оборудването за електротехници, предлагано от Syncro System.

Оборудването Syncro намалява разходите за клиента и увеличава печалбата на електротехника

Уравнението е просто: оборудването за електротехници Syncro позволява инструментите, резервните части и различните дребни компоненти да се съхраняват идеално подредени. Това дава възможност на техника да работи по-бързо: той винаги знае какво има със себе си на обекта, знае къде да го намери, знае къде да го остави обратно и е сигурен, че ще намери всичко неповредено и на мястото му, когато го потърси отново. Спестява време, но и пари, тъй като намалява безполезното повторно закупуване на инструменти и части, които евентуално не може да намери, редуцира времето, изгубено в търсене, и концентрира енергията си върху клиента. Клиентът от своя страна плаща за по-малко часове и следователно няма излишно оскъпяване. Той остава по-удовлетворен и ще има по-голямо желание да извика отново същия електротехник в бъдеще и да го препоръчва на други потенциални клиенти. Техникът пък успява да обслужи повече клиенти за същото време, изглежда по-професионално и действително е по-добър професионалист, което му носи удовлетворение. Нека сега разгледаме по-конкретно как може да оборудвате един ван за електротехници, за да постигнете тези резултати.

01_Ван за електротехници02_Цялостно оборудване за електротехници във ван Custom03_Ван за електротехници, оборудван от Syncro System04_Ван със система за транспортиране на материали на покрива на автомобила, оборудван за електротехници

Един практически пример за ван, оборудван за електротехници: обшивки и оползотворяване на пространството

Това, което виждаме в галерията със снимки, е класическият пример за ван със средни размери, оборудван от Syncro България за електротехници. Включва обшивки: на пода е поставен подов панел от шперплат с метални бордове. Използваният материал е водонепропусклив, има повърхностна обработка за минимизиране на рисковете от подхлъзване и е особено устойчив както на износване, причинено от вървенето по него, така и на теглото на натоварените материали и инструменти. Същинското обзавеждане е разположено по двете странични стени на превозното средство и благодарение на раздвижения дизайн на отделните модули оползотворява наличното пространство до последния сантиметър.

Оборудване по стените на ван за електротехници

Отляво са монтирани два модула: този до изхода се състои от капак за арката на калника със затваряща вратичка най-отдолу, над него има три стандартни метални чекмеджета и четири табли за преносими кутии с метални куфарчета за инструменти. Най-горе, до двата отворени рафта на стелажа, са поставени двa държача за аерозолни флакони и спрейове. На нивото на пода във вътрешния модул има практична скоба за куфари с шнапер, а отгоре – рафт с пластмасови изваждаеми контейнери, три рафта и редица чекмеджета от прозрачна пластмаса, които се отварят чрез накланяне и могат да се изваждат.

На дясната стена има един-единствен модул, който повтаря същата схема като тази отляво - с капак за арката на калника, табли за куфарчета, чекмеджета и рафтове, с единствената разлика, че от външната страна на модула е окачена рамка с още шест прозрачни пластмасови чекмеджета.

Оборудване за покрива на лекотоварен автомобил за електротехници

Техниците от Syncro България са добавили още един важен детайл в оборудването на този ван, като са поставили на покрива му стойка за стълби и носач за тръби, които осигуряват повече ползваемо място на електротехника не само в товарния сектор на вана. Благодарение на това може да транспортирате лесно и безопасно широкогабаритни или твърде дълги стоки и инструменти като стълби, кабелни канали и тръби.

Желаете ли повече информация?
СВЪРЖИ СЕ С НАС