За водопроводчици: повече удовлетворени клиенти благодарение на персонализирано оборудване

Пловдив . Ако сте водопроводчик, добре знаете колко е важно да може да разчитате на опит и оборудване в работата си, но и че това не е достатъчно, за да сте конкурентни на пазара. Понижаването на цените невинаги е печелившата стратегия. Това, което Syncro System предлага със своята система за оборудване на ванове за водопроводчици, е различен подход, който си поставя за цел да съкрати неефективното време през работния ден, за да Ви позволи да удовлетворите по-ефикасно по-голям брой клиенти. По този начин разходите Ви спадат, като увеличават печалбата Ви, което се съчетава с по-висок професионализъм и значително намаляване на грешките! Как го правим? Чрез оборудване, което изисква от Вас да направите неголяма инвестиция, която Ви гарантира:

  • подреденост на вана: по-малко изгубени или повредени инструменти, по-ниски разходи, по-малко време, изгубено в търсене и преподреждане;
  • по-висока производителност: ако не губите време в търсене или подмяна на това, което Ви трябва, ако всичко Ви е под ръка, всяко отделно действие ще отнема по-малко време и няма да Ви се налага да правите пътувания напразно;
  • по-ниски разходи: със системата кутии и контейнери, предлагани от Syncro, резервните части и други дребни части ще бъдат винаги пред очите Ви. Ако резервът намалее, ще забележите навреме и ще го възстановите;
  • повече спокойствие: ако знаете, че частите и инструментите Ви са си на мястото и че ще ги намерите точно където сте ги оставили, може да се концентрирате само върху клиентите си, и те ще забележат това;
  • по-висок професионализъм: подреденият микробус е синоним на професионализъм. Безпорядъкът невинаги е креативен, особено ако може да доведе до грешки или неточно изпълнение.

Пример за ван, оборудван за водопроводчици от Syncro България 

01_Преустройство на ванове за водопроводчици02_Стелажи за ван, поставени от Syncro 03_Кутии и контейнери за микробуси, оборудвани за водопроводчици 04_Система за транспортиране на покрива на ванове за водопроводчици

А сега един пример от практиката: на снимките по-долу може да разгледате дадения пример за голям лекотоварен автомобил, оборудван за водопроводчици от техниците-монтажници на фирма Syncro България в сервиза на оторизирания ѝ дилър във Ферара, Италия.

Преди поставяне на модулите, част от стените и пода на автомобила се предпазват с помощта на обшивки, разрязани по конкретните размери на Вашия автомобил: става дума за шперплатов подов панел и за метални плоскости. Може да Ви се струва, че този детайл не е толкова очевиден от гледна точка на естетиката, но в действителност играе изключително важна роля, като позволява експлоатационният живот на превозното средство да се удължи и да се избегне нанасянето на щети по каросерията вследствие на случайни удари или разливане на течности. Освен това всички стени на вана са оборудвани с модули за съхранение или части за застопоряване на транспортираните материали.

На лявата стена се виждат редица трапецовидни стелажи с вътрешни разделители и непързаляща се подложка и две метални чекмеджета, окомплектовани по същия начин. Долната част на основата на това обзавеждане е съставена от капаци за арката на калника и от скоба за куфари. Стелажите може да се използват за много различни цели, но като цяло се препоръчват за вещи, инструменти и оборудване със средно-малки размери. Върху задната страница на тези модули откриваме менгеме със сгъваема стойка, отличаваща се с малки габарити и лесна употреба.

Дясната стена на вана е оборудвана с шкаф с прозрачни пластмасови чекмеджета – изваждаеми и отварящи се чрез накланяне. Това е важен детайл за съхранение на резервните части и дребни детайли: да може да виждате съдържанието, без да трябва да отваряте всяко отделно чекмедже, дава възможност за изключително бърза намеса, улеснявайки и операциите по възстановяване на запасите. В близост до задната врата се забелязват два изключително полезни аксесоара за фиксиране на материали: релса с ремък за задържане на поставени на земята материали и държач за тръби и електрически кабели.

Преградната стена в дъното на вана е оборудвана с два комплекта метални прътове с ремък за закрепване, които дават възможност за транспортиране на големи по размер предмети и по-едрогабаритни материали, които не може да се поставят безопасно в чекмеджета и по рафтове.

На покрива е поставена система багажни рейки с Ultrasilent профили: по този начин предимството да разполагате с повече пространство, осигурено от карго баровете, се съчетава със значително намаляване на шума и вибрациите по време на движение.

Желаете ли повече информация?
СВЪРЖИ СЕ С НАС