Оборудване за погребални агенции

Пловдив. Всеки вид работа изисква различно и персонализирано оборудване: подчертаваме, че техническите ни лица никога не правят два напълно идентични проекта, освен ако това не е изрично поискано от клиента или в случай на фирмен автопарк. Трансформирането на вана, показан на тези снимки, беше възложено на фирма Syncro Bulgaria от погребална агенция, която се нуждаеше от опростена, но сигурна система за транспортиране на празни погребални ковчези в лекотоварен автомобил Ford Custom.

01_ Custom, оборудван от Syncro Bulgaria за погребални агенции02_ Изтегляща се релса за товарене на погребални ковчези в Custom03_ Релса с механични стопери за погребални ковчези в Custom с алуминиеви обшивки

Максимална защита: алуминиеви обшивки

Алуминият е доминиращият материал в този Custom за погребални агенции: в действителност е използван в два варианта, за да покрие и предпазва всички вътрешни повърхности. Избраната обшивка е цялостна:

  1. подът е покрит с подов панел от рифелова алуминиева ламарина,
  2. разделителната преграда в дъното на вана е покрита с плоскости от същия материал, както и
  3. предната част на капаците на калниците;
  4. стените пък са обшити с панели от анодизиран алуминий - материал, поставен и върху
  5. тавана,
  6. вратите и
  7. горната част на капаците за калниците.

Несъмненото предимство на решението да не се оставят никакви „голи“ повърхности е, че позволява дезинфекциране и пълно почистване на товарното отделение, като освен това му придава повече светлина и усещане за простор.

Лесно товарене и разтоварване: релса за ковчези

Погребалните ковчези са отличават със значителни тегло и габарити, без да забравяме високата цена, както и предназначението, което поради специфичната си емоционална значимост изисква максимално внимание за осигуряване на непокътнатостта на всяка част на изделието. Въз основа на заявките, получавани през годините от различни клиенти, които работят в този сектор, фирма Syncro System е проектирала и произвежда специална релса за ковчези. Стоманената конструкция е закрепена към подовия панел на ван Custom по дължина, така че до ролката ѝ да може да се достига от задната врата. Този детайл улеснява както товаренето, така и разтоварването на ковчега. Дизайнът на релсата е подходящ за поставяне и на дървената дъска, която се използва за преместване на ковчега извън вана с помощта на сгъваема количка. След като се постави във вана, един ромбовиден стопер, намиращ се във фиксираната част на релсата, блокира крачетата на ковчега, като не позволява никакви случайни премествания в посока на кабината на водача. Един метален стопер, намиращ се от дългата страна до страничната стена, увеличава допълнително безопасността на транспортиране.

Аксесоари за подсигуряване

Като говорим за сигурност, не сме пренебрегнали нито един детайл: с поставянето на допълнителна система за фиксиране, съставена от метален прът,куки и колани, товарното отделение на ван Custom се превръща в своебразен килер, който осигурява 100% сигурност и безопасност при транспортиране, без никаква възможност ковчегът да се изплъзне или преобърне, дори и при катастрофи и внезапни ускорявания или спирания.

Други видове релси за ванове

Релсата за ковчези не е единственият вид релса за оборудване на ванове, който може да откриете във фирма Syncro Bulgaria, която предлага различни модели релси, изваждащи се на сачмени водачи за товарене на различно оборудване като компресори или генератори, релси за оборудване на пикапи и изваждаеми чекмеджета за ванове, вградени в повдигнат под.

Желаете ли повече информация?
СВЪРЖИ СЕ С НАС