Фирма Syncro System на изложението IAA - Commercial Vehicles

Пловдив . Започнаха последните приготовления и обратното броене до началото на 67-ото издание на IAA - Commercial Vehicles: остават само 20 дни до откриването на най-чакания панаир в областта на транспорта и логистиката. Мероприятието ще се проведе в Хановер, Германия, от 20 до 27 септември 2018 г., и Syncro ще бъде сред изложителите. Можете да ни откриете на щанд F30 в павильон номер 13.

Сред темите, които ще бъдат в центъра на вниманието в дните на изложението, трябва да се споменат автоматизация, свързване, сигурност и безопасност, опазване на околната среда, електрическа мобилност и новите концепции за логистика, свързани с градовете на бъдещето. В този контекст фирма Syncro System ще предложи иновация „отвътре”: как да оползотворяваме всяко кътче във вановете при осигуряване на пълна безопасност за собственика на автомобила, за другите водачи на пътя и за околната среда. На щанда на Syncro ще бъдат изложени ванове, оборудвани с различни комбинации модули (стелажи, модули с чекмеджета, шкафове, работни плотове), много примерни аксесоари от богатата продуктова гама на Syncro, както и напречни товарни греди за покрива на автомобила, товарни рампи и системи за безопасност за вана.

Желаете ли да следите участието ни на панаира?

Ако искате да следите участието ни на изложението, но нямате възможност да пътувате до Хановер, може да използвате социалните мрежи!! Последвайте ни на Instagram (@VanEquipmentSyncro), Twitter (@syncrovans) и Facebook (@syncrosistem), където може да разглеждате снимки и да следите новините.

А ето и още една причина да ни следвате: по време на панаира ще бъде представена иновативна система за оборудване на ванове, проектирана и изработена от Syncro, която скоро ще може да откриете при всички дистрибутори на фирмата!

Желаете ли повече информация?
СВЪРЖИ СЕ С НАС