Dokker за монтажници

България. Закупили сте си малък по размери ван и сега се питате какво трябва да оставите в сервиза си, защото не се събира вътре? Елате да ни посетите в българския офис на Syncro System: ще успеем да открием място за всеки инструмент, прибор, уред, резервна част и аксесоар, от които се нуждаете, без да трябва да се отказвате от нищо, нито да мислите всяка сутрин какво да вземете и какво - не!   Тайната е в организацията: с компонентите за ванове Syncro се оползотворява всеки сантиметър от автомобила, няма загуби, и благодарение на различните мебели и специални аксесоари трудно се поддържа безпорядък.   Илюстрираният в тази галерия снимки ван е пример за това: касае се за Dokker Dacia – компактен лекотоварен автомобил, оборудван от Syncro Bulgaria за майстори, които се занимават с монтиране и поддръжка на противопожарни и сигнално-охранителни инсталации.

01_Dokker за монтажници на противопожарни и сигнално-охранителни инсталации02_Оборудване на Dokker от Syncro Bulgaria с вградени в повдигнат под отделения03_Dokker с чекмеджета, рафтове и прозрачни контейнери04_Страничен изглед на Dokker за противопожарна и сигнално-охранителна техника05_Dokker със стойка за стълба и носач на тръби върху покрива

Облицовката: един задължителен етап

Преди да започнат да оборудват Dokker за монтажници, техниците на Syncro Bulgaria са договорили с възложителя монтирането на вътрешни протектори: панели от фабрично боядисана ламарина за стени и врати и дървен под със специално покритие с мраморен ефект. Както може да се види на снимките, в действителност той не се опира върху пода на вана, а върху допълнителна конструкция – вградени в повдигнат под отделения. Но нека да разгледаме подробно как се разгръща това специално оборудване.

Оборудване на три нива: върху подовия панел, под подовия панел, на покрива

Когато става дума за оползотворяване на пространството във ван, Syncro разбира действително ЦЯЛОТО пространство. В този Dokker са обособени три нива на оборудване: две в товарното отделение и едно - отвън. Габаритите на вътрешната мебелировка са проектирани с цел да бъдат поставени всички необходими контейнери съгласно дизайна на автомобила, а централният коридор да остане напълно свободен, за да може да се стига до дъното на автомобила.

Под подовия панел: модули

Да започнем отдолу с отделенията под подовия панел: чекмеджетата са поставени в метална рамка, закрепена към дъното на автомобила и покрита най-отгоре с подов панел, който се превръща в нов под. Конструкцията е изключително устойчива и много подходяща за усилията, на които е подложен подът. Предимството на отделенията, вградени в повдигнатия под, е, че пространството в автомобила може да се удвои благодарение на чекмеджетата, които се отварят навън: две от задната врата, и едно – от страничната.

Върху подовия панел: мебели

Върху новия под са поставени различни мебели. Върху лявата стена има скоба за куфари с автоматично закрепване - голямо пространство, където може да се натоварят различни размери и марки куфари, с възможност да се изваждат и връщат по местата много бързо. За металните куфарчета Syncro за инструменти и дребни части има изваждаеми тави по точен размер, които в този случай виждаме непосредствено над скобата за куфари. Дребни и резервни части може да се поставят и в многобройните прозрачни контейнери, общо 32 на брой, намиращи се по трите стени на Dokker и отстрани на единия модул с обзавеждане. Отдясно има скрин шкаф със странично изваждане на чекмеджетата, разположен в близост до страничната врата на вана, от която може да бъде достигнат, без да се влиза във вана. Трябва да се забележи и наличието на два рафта, монтирани зад най-горния ред прозрачни чекмеджета на двете странични стени: това е начин за оползотворяване и на пространство, което в противен случай би останало неизползвано. Оборудването се допълва от няколко аксесоара за закрепване на товара: два метални джоба и една щанга с колан.

Върху покрива: багажник

В Syncro Bulgaria ще намерите персонализирани багажници за всички модели ванове. В този Dokker товарните греди са оборудвани със стойка за стълба с единичен плъзгач и носач за тръби с кръгло сечение, разполагащ със затварящ се заден капак. Системите за транспортиране на покрива на вановете, използвани Syncro System, винаги са комбинирани с Ultrasilent профил, който гарантира значително намаление на вибрациите и шума, увеличавайки комфорта при управление на автомобила.

Желаете ли повече информация?
СВЪРЖИ СЕ С НАС