2018: издание № 20 на каталога на Syncro System

Вече може да намерите новото издание на каталога с продукти на Syncro System при дистрибуторите на Syncro България: посетете ни, за да разлистите хартиената версия и да си вземете един екземпляр! Ако желаете да поговорите с нас относно оборудването на Вашия ван, или да обмислим проект по точно зададени размери за Вашите конкретни нужди, ни се обадете или поискайте неангажираща среща от тази страница.

По-долу може да разгледате предварително онлайн каталога и да правите справки в него, когато желаете:

А това е линкът за изтеглянето му

Как е структуриран каталогът и къде може да откриете новостите за 2018 г.?

1. Първа част (червен показалец отстрани): разказът за историята на фирма Syncro System – от създаването на Francom през 1953 г. до днес - е поставен редом до страниците, които илюстрират отличителните характеристики на продуктите Syncro и на характерните за фирмата производствена и управленска политика. Лекота, здравина и модулност са трите ключови думи на системата за оборудване на ванове, която е спечелила престижни сертификати и гарантира значителни предимства за потребителите от гледна точка на време и пари.

2. Втора част (оранжев показалец): тук са показани всички облицовки за вътрешността на каросерията в товарното отделение. На стр. 30-31 е представена и една голяма новост: специалните покрития с мраморен и гумиран ефект за шперплатовите облицовки и панели.

3. Трета част (зелен показалец): тук навлизаме в същинската част на каталога, с описание на всички продукти и модули за обзавеждане и оборудване, които техническите лица на Syncro System използват в комбинация с цел оборудване на вановете. Сред новостите: стр. 41 метални куфарчета с панти, които не позволяват преобръщане на куфарчето; стр. 59 дървена плоскост със специално покритие с мраморен ефект за чекмеджета, които се трансформират в писалище; стр. 130, полици и рафтове от неръждаема стомана със странични бордове, които не позволяват разливане навън при транспортиране на течности; стр. 150-151 дървени работни рафтове с покритие с мраморен ефект.

4. Четвърта част (страничен показалец цвят фуксия): тези страници показват принадлежности и аксесоари (за проветряване, осветляване, почистване, закрепване на стоки, за безопасността на вана), но и специални продукти като релси за ковчези, прътове за дрехи, навеси, сандъци и скрин-кутии. На стр. 182 забележете новите устройства за навиване със Slow Motion система.

5. Пета част (син показалец): тук ще откриете всички системи за транспортиране на стоки и оборудване на покрива на вана и Ultrasilent профилите с уникални характеристики, които се поставят към багажните рейки на покрива на автомобила с цел намаляване на шума и вибрациите по време на път.

6. Шеста част (жълт показалец): някои от многобройните модели товарни рампи и платформи, които се предлагат за най-разнообразни нужди.

7. Седма и последна част (светлосин показалец): богата галерия със снимки, които показват различни марки и модели вече оборудвани ванове.


Желаете ли повече информация?
СВЪРЖИ СЕ С НАС